Brochure aanvragen

Kloosterplein 1, Goirle

Horecaruimte te Goirle

De Bourgondische gemeente Goirle telt ruim 23.000 inwoners en trekt daarnaast veel bewoners uit omliggende dorpen en steden naar haar altijd gezellige centrum. De weekmarkt is in Goirle elke donderdagochtend op het Kloosterplein.

Locatie
De Horecaruimte te Goirle ligt direct aan het Kloosterplein, waar het dagelijks bruist van de activiteiten. Onder andere Albert Heijn, Em-Té, Kruidvat, Hema, Trekpleister, Zeeman, Blokker, Intertoys en Pearle zijn reeds in het gebied gevestigd, maar ook vele lokale winkeliers. In het nabij gelegen winkelcentrum zijn onder andere Albert Heijn, Em-Té, Kruidvat, Hema, Trekpleister, Zeeman, Blokker, Intertoys en Pearle gevestigd. Deze wordt gecompleteerd met diverse horecazaken en een ruime parkeergarage waar gratis kan worden geparkeerd.

Object

Gelegen midden in het centrum van Bourgondisch Goirle! De ruimte is gelegen op de begane grond en souterrain van een  appartementencomplex en is tot voor kort in gebruik geweest als bankfiliaal met kluisruimte, personeelsruimte en spreekkamers. Deze ruimte is ideaal om te bouwen tot horeca ruimte en hiervoor zijn al mooie artist impressies gemaakt om een indruk van de mogelijkheden te geven. ( zie foto’s)

Ligging
Het pand is gelegen in het centrum van Goirle aan het Kloosterplein. Het Kloosterplein is het hart van Goirle waar winkelcentrum De Hovel, de Tilburgseweg en het Cultureel Centrum Jan van Besouw elkaar ontmoeten.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid horecaruimte te Goirle met eigen vervoer is uitstekend te noemen door de ligging nabij de autosnelweg A58 (Breda – Tilburg – Eindhoven) en de verbindingsweg van Tilburg naar Turnhout, de provinciale weg N630. Op 250 meter afstand is een bushalteplaats gelegen waardoor ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed is.

Parkeren
1 parkeerplaats op afsluitbaar eigen terrein. Tevens is er voldoende gratis parkeren op loopafstand op de vele openbare parkeerplaatsen. In het nabij gelegen winkelcentrum is de grote parkeergarage “De Hovel” waar gratis kan worden geparkeerd.

Bijzonderheden

Gemeente staat het exploiteren van een terras toe onder bepaalde voorwaarden:

  • Het terras dient gesitueerd te zijn in een daarvoor aangewezen zone en mag geen permanente voorziening betreffen.
  • Ten behoeve van evenementen dient het terras maximaal 35 dagen per jaar te worden verkleind / verwijderd.

Huurprijs
€ 55.000,- per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 jaar + 5 optiejaren; overige perioden in overleg.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Kloosterplein 1
5051 AR   Goirle

Totaal aantal m²:  462
Huurbaar vanaf m²:  462
Huurprijs:  € 55.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing