VERKOCHT
Hier ziet u de buitenzijde van een van de bedrijfsruimte met kantoorruimte

Brochure aanvragen

Tijvoortsebaan 8 E, Goirle

Ambachtelijk bedrijf?

Bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur in het bedrijvencomplex Forza aan de Tijvoortsebaan 8 te Goirle. Uitermate geschikt voor handels- en ambachtelijke bedrijven.

Tijvoort

is economisch gezien van grote waarde voor Goirle. Behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. Daarom is de gemeente Goirle voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Deze kantoorruimte met bedrijfsruimte biedt vele mogelijkheden en is daarom voor veel bedrijven aantrekkelijk.

LOCATIE
Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutsebaan die op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met eigen vervoer is daarom zeer goed te noemen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima omdat een bushalte op loopafstand is gelegen.

Bedrijvencomplex Forza

Het hoogwaardig en nieuw gebouwde bedrijvencomplex Forza, bestaande uit 25 zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorruimte is op industrieterrein Tijvoort gelegen. Momenteel zijn enkele bedrijfsruimten voor verhuur of verkoop beschikbaar. Elke bedrijfsruimte met kantoorruimte is  groot, bestaande uit 75 m² kantoorruimte verdeeld over begane grond en verdieping, 115 m² bedrijfsruimte met overheaddeur en mogelijkheid voor een extra entresolvloer. Tevens behoren twee eigen parkeerplaatsen voor de deur tot het pand. De bedrijfsruimten kunnen zakelijk worden gebruikt voor opslag of productie gecombineerd met kantoorruimte of showroom, maar zijn ook bijzonder geschikt voor particulier gebruik voor bijvoorbeeld stalling of opslag.

OPPERVLAKTE
Kantoor: 75 m²
Bedrijfsruimte: 115 m²
Parkeerplaatsen: 2 plaatsen

VOORZIENINGEN KANTOOR / BEDRIJFSRUIMTE :
• vlakke betonvloer;
• handbediende overheaddeur;
• keukenblok met koelkast;
• toilet en fonteintje;
• vrije overspanning in de bedrijfsruimte;

KOOPPRIJS EN HUURPRIJS

Kopen voor een scherpe prijs is mogelijk en huren is al mogelijk met een aanvangshuurprijs vanaf € 1.250,– per maand exclusief BTW en servicekosten. Bovendien is ook een heldere constructie met 3 jaar huren en vervolgens kopen mogelijk. Hierbij wordt de huurprijs, huurtermijn, koopmoment en koopprijs vooraf duidelijk vastgelegd.

De koopprijs bedraagt € 205.000,- . De vermelde koopprijzen zijn vrij op naam of kosten koper en dus te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de gekozen unit(s). (enkele units zijn al in gebruik geweest)
De huurprijs bedraagt € 15.000,- per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding op korte termijn, in overleg

SERVICEKOSTEN
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten zijn op aanvraag.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Koopprijs
€ 205.000,- . Vrij op naam , te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Adres:
Tijvoorstebaan 8 E
5051 HJ  Goirle

 

 

 


Adres:
Tijvoortsebaan 8 E, Goirle
5081 HJ   Goirle

Totaal aantal m²:  190
Huurbaar vanaf m²:  190
Huurprijs:  Alleen te koop

Koopprijs:  € 205.000,- v.o.n.