beschikbaar voor tijdelijke verhuur

Brochure aanvragen

Ambachtstraat 19, Oisterwijk

Algemeen

Op het bedrijventerrein ‘Kerkhoven’ hebben we een prachtige, zelfstandige kantoorruimte te huur. De ruimte is gelegen aan de Ambachtstraat 19. Dit is een van de belangrijkste doorgaande wegen die het centrum met de verschillende uitvalswegen verbindt. Daarmee verkrijgt het pand een grote attentiewaarde. Dit bedrijventerrein is dicht bij het centrum van Oisterwijk. Het NS station Oisterwijk is op kleine loopafstand gelegen. Oisterwijk bestaat uit de dorpskernen Oisterwijk, Heukelom en Moergestel en telt circa 26.000 inwoners.

Object

De betreffende kantoorruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex. Aan de achterzijde van dit complex is een installatiebedrijf is gevestigd. Het kantoorgedeelte is aan de straatzijde van de Ambachtstraat gesitueerd en heeft een volledig eigen entree met een eigentijdse uitstraling.

Het totale vloeroppervlak van circa 1.043 m² is in feite in vier kantoorvleugels opgesplitst. De afzonderlijke vleugels bevinden zich aan de linker- en rechterzijde van de centrale entreehal. Hierdoor is deelhuur zeer eenvoudig te realiseren. In de hal zijn naast een receptiebalie een trap, lift en toiletgroepen gesitueerd.

De huidige indeling kenmerkt zich door een aantal mooie ‘open’ ruimten gecombineerd met een aantal kantoorkamers maar middels een simpele ingreep bestaat ook de mogelijkheid extra afgesloten werkplekken te creëren. Het kantoorgebouw is voorzien van grote raampartijen over de gehele lengte van het pand. Zodoende hoeft het u aan voldoende daglicht niet te ontbreken.

Parkeren

Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen voor personeel en bezoekers aanwezig. Er zijn zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het pand parkeerplaatsen.

 

Oppervlakte

Totaal circa 1.043 m², deelhuur is bespreekbaar.

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van onder andere;
• Systeemplafond met inbouwarmaturen;
• Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
• Raambekleding;
• Projecttapijt;
• Alarm installatie;
• Kabelgoten voor wandcontactdozenopbouw en databekabeling;
• Gescheiden toiletgroep;
• Pantry;
• Verwarming middels radiatoren;
• Luchtbehandeling.

Huurprijs

De huurprijs op aanvraag

Huurperiode

De huurperiode bedraagt in principe 5 jaar; overige perioden in overleg.

Huurovereenkomst

Standaard conform ROZ-Model (juli 2003), huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW en eventueel benodigde aanvullingen.

Indexering

De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling

Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Omzetbelasting

Er wordt geopteerd voor met BTW belaste verhuur. Indien de huurder niet aan het ’90 %-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Aanvaarding

In overleg.


Adres:
Ambachtstraat 19
5061 KH   Oisterwijk

Totaal aantal m²:  260 m²
Huurbaar vanaf m²:  260 m²
Huurprijs:  Op aanvraag

Koopprijs:  niet van toepassing