Brochure aanvragen

Piushaven 6 Tilburg

Oppervlakte
Kantoor:                                                      ca. 487 m².
Parkeerplaatsen:                                      12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De haven als kloppend hart

De kantoorruimte op de Puishaven

De Piushaven is een omvangrijk gebied grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Het gebied rondom de Piushaven is volop in beweging. De afgelopen tien jaar zijn er bijzonder veel nieuwe woningen gebouwd en hebben zich er diverse leuke winkeltjes en gezellige eetgelegenheden gevestigd. Kortom de haven is hot & happening!

Locatie

De kantoorruimte is gelegen aan de Piushaven, met uitzicht over het water. In de nabije omgeving zijn zowel horeca als woningen gevestigd. Het dwaal winkelgebied van Tilburg is op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar de verschillende snelwegen zijn zeer dichtbij; de oprit naar de A58 is op vijf autominuten gelegen. Het Centraal NS-station ligt op 1,5 kilometer en de dichtstbijzijnde bushalte ligt 600 meter verderop in de Piusstraat.

De kantoorruimte Piushaven

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het kantoren en appartementencomplex ‘de Admiraal’. De modern ingerichte kantoorruimte met haar glazen wanden en gedeeltelijke open kantoren is instapklaar. Het eigen parkeerdek met 12 parkeerplaatsen is te bereiken door een afsluitbare poort via de doorgang in het ‘Pakhuis’, het naastgelegen kantoorpand.

De kantoorruimte heeft aan de binnenzijde een zeer moderne en multi-functionele uitstraling. In het gehele pand is er een moderne, energie-arme klimaatbeheersing aanwezig waardoor het in de winter aangenaam warm en in de zomer heerlijk fris kan zijn. Deze is per kamer of ruimte in te regelen naar ieders wensen!

Oppervlakte
Kantoor:                                                     ca. 487 m².
Parkeerplaatsen:                                      12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen kantoor:

 • deels glazen en deels dichte systeemwanden;
 • systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
 • per kamer instelbare verwarming / koeling;
 • beweging sensoren voor verlichting;
 • alarminstallatie;
 • brandmeldinstallatie;
 • kabelgoten;
 • pantry;
 • centrale serverruimte.

 Huurder kan tevens gebruik maken van:

 • lift bij de linker entree;
 • aanwezige bekabeling;
 • aanwezige vloerbedekking.

Parkeren
Bij het gehuurde horen 12 parkeerplaatsen op eigen terrein, te bereiken via een afsluitbaar hekwerk. Voor de deur mogelijkheid tot betaald parkeren. Tevens grote parkeerplaats (betaald parkeren) op zeer korte loopafstand.

 Huurprijs
€ 140,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.
€ 85,- per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

Huurperiode
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling
De huur dient per drie maanden vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden
Dit geheel gerenoveerde kantoor is instapklaar!!


Adres:
Piushaven 4 Tilburg
5017 AN   Tilburg

Totaal aantal m²:  487 m²
Huurbaar vanaf m²:  487 m²
Huurprijs:  € 140,- per m² per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing