zelfstandige unit!
Kantoorruimte Ringbaan Oost 102 Tilburg buitenzijde

Brochure aanvragen

Ringbaan Oost 102 Tilburg

Solitaire Kantoorruimte Ringbaan Oost

Een succesvolle regio

Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Diverse buitenlandse bedrijven, zoals Coca-Cola, Fuji, Sony, Epson en Otto kiezen voor hun Nederlandse vestiging Tilburg; Met tien grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland.

Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaans-mogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt. Tilburg is in inwonertal de zesde stad van Nederland.

Kantoorruimte Ringbaan Oost

Het kantoorgebouw  is gelegen aan de Ringbaan Oost  op een prima bereikbare locatie. Onder het kantoorgebouw is een ruime parkeergarage gelegen.  In de buurt kan vrij geparkeerd worden.

In het representatieve en goed bereikbare kantoorverzamelgebouw zijn kantoren met verschillende omvang gelegen. Op de tweede verdieping van dit bedrijfsverzamelgebouw is een zelfstandige unit van circa 540 m² kantoorruimte, met eigen pantry en toiletvoorzieningen. Er zijn centrale voorzieningen zoals ontvangstruimten en vergaderruimten aanwezig in het gebouw.  Door de aanwezigheid van vele zakelijke dienstverleningsbedrijven die zich in het kantoorgebouw hebben gevestigd zijn formele  en informele contacten gemakkelijk gelegd.

Oppervlakte
Kantoor:                            ca. 450 m² verhuurbaar vloeroppervlak
Parkeerplaatsen:             8 parkeerplaatsen in eigen parkeerkelder. In de buurt kan vrij geparkeerd worden.

Huurprijs
Kantoorruimte:               €    95,- per m² per jaar excl. servicekosten en BTW.
Servicekosten:                 €    22,- per m² per jaar excl. BTW.
Parkeren:                          € 600,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Voorzieningen kantoor / showroom / bedrijfsruimte :

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
  • Aanwezige vloerbedekking
  • Aanwezige kabelgoten met databekabeling
  • Gebruik ontvangstruimte
  • Intercom
  • Airconditioning

Huurder kan tevens gebruik maken van:

  • Postbezorging
  • Gebruik ontvangstruimte
  • Extra vergaderfaciliteiten (meerprijs)

Parkeren
Onder het kantoorgebouw is een ruime parkeergarage gelegen waarin u 8 parkeerplaatsen kunt huren. In de buurt kan vrij geparkeerd worden. 

Huurperiode
Vanaf  twee jaar

Verlenging
In overleg

Opleverdatum
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van twee maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht. Indien de huurder niet aan het ’90 %-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van factuur.


Adres:
Ringbaan Oost 102 , 2e verdieping
5013 CD   Tilburg

Totaal aantal m²:  450 m²
Huurbaar vanaf m²:  450 m²
Huurprijs:  € 95,- per m² per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing