VERHUURD
Deze winkelruimte aan de piushaven is in een oude fabrieksruimte, Falcon genaamd.

Brochure aanvragen

Piushaven 20e Tilburg

Winkelruimte aan De Piushaven

De Piushaven is een omvangrijk gebied grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Het gebied rondom de Piushaven is volop in beweging. De afgelopen tien jaar zijn er bijzonder veel nieuwe woningen gebouwd en hebben zich er diverse leuke winkeltjes en gezellige eetgelegenheden gevestigd. Kortom de haven is hot & happening! Uw winkelruimte aan de Piushaven is geweldig.

Uitzicht over het water!

De winkelruimte is gelegen aan de Piushaven, met uitzicht over het water. In de nabije omgeving zijn zowel horeca als woningen gevestigd. Het dwaal winkelgebied van Tilburg is op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar de verschillende snelwegen zijn zeer dichtbij; de oprit naar de A58 is op vijf autominuten gelegen. Het Centraal NS-station ligt op 1,5 kilometer en de dichtstbijzijnde bushalte ligt 600 meter verderop in de Piusstraat.

Falcon

Het pand met de naam Falcon, wat oorspronkelijk stamt uit 1933, heeft met zijn karakteristieke sheddaken een unieke uitstraling met een zeer prettige lichtinval. Falcon was de oorspronkelijk producent in de fabrieksruimte, waar onder andere regenkleding werd geproduceerd.
De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond, direct aan de haven van Tilburg gelegen. In het pand zijn onder meer een restaurant, een bakker, een kapper en een meubelzaak gevestigd. Tussen de twee bedrijfsruimten bevindt zich het Falconpad een overdekte doorgang tussen het parkeerterrein met 65 parkeerplaatsen en de Piushaven welke voor het publiek elke dag toegankelijk is.

Oppervlakte
Commerciële ruimte van 160 m²

Parkeren
Direct achter het pand ligt een openbaar parkeerterrein met 65 parkeerplaatsen

Huurprijs
Prijs is afhankelijk van de gekozen m² in het pand.

Huurperiode
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Piushaven 20e
5017 AN   Tilburg

Totaal aantal m²:  160 m²
Huurbaar vanaf m²:  160 m²
Huurprijs:  Op aanvraag

Koopprijs:  Niet van toepassing