Brochure aanvragen

Ledeboerstraat 35-01 Tilburg

Opslagruimte Ledeboerstraat

Oppervlakte: ca. 355 m² verdeeld over 2 lagen:
• Begane grond: ca. 190 m²
• Eerste verdieping: ca. 165 m²

Bedrijven verzamel complex

De te verkopen opslagruimte Ledeboerstraat maakt deel uit van een representatief onder architectuur gebouwd bedrijven verzamel complex, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Ledeboerstraat. Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van ca. 7,20 meter onder de balken, en in bijna het hele pand is een houten verdiepingsvloer geplaatst.
Op de begane grond is een inpandige kantoorruimte van circa 23 m² alsmede een toilet. Op de verdieping is een inpandige kantineruimte met mooie pantry. Ook op de eerste verdieping bevindt zich een toiletruimte.

Industrieterrein Kraaiven

Industrieterrein Kraaiven is gelegen aan de Noordwest zijde van Tilburg en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. In de nabije omgeving van deze locatie is een aantal grote en/of bekende bedrijven gevestigd zoals Ad van Geloven Snacks, IFF, NSK, Fabory, Destil, Bosch en Swaans.

Algemeen

Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Diverse buitenlandse bedrijven, zoals Coca-Cola, Fuji, Sony, Epson en Otto kiezen voor hun Nederlandse vestiging Tilburg. Tilburg is vooral een belangrijke transportstad; met tien grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland.
Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaans-mogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt. Tilburg is in inwonertal de zesde stad van Nederland.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte: ca. 355 m² verdeeld over 2 lagen:
• Begane grond: ca. 190 m²
• Eerste verdieping: ca. 165 m²

KOOPPRIJS
€ 259.000,- kosten koper.

VOORZIENINGEN KANTOOR OP BEGANE GROND:
• Gladde betonvloer met PVC bedekking
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
• Airco unit
• Systeemwanden, deels voorzien van glasinzet
• radiatorem

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE:
• Monolithisch afgewerkte betonvloer;
• Staal kolomconstructie vrijdragend;
• Inbouw verdiepingsvloer deels in staal uitgevoerd, met houten liggers;
• CV installatie;
• TL-opbouw verlichtingsarmaturen;
• Krachtstroom;
• Toilet begane grond en eerste verdieping;
• Luxe pantry op eerste verdieping;
• Alarminstallatie en camera’s buitenzijde;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur, 3,50 x 3,50 m¹;
• Vaste houten trap én vaste stalen trap naar eerste verdieping.

PARKEREN
Bij het object horen 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Tilburg
Sectie AE
Nummer 579

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING
Over de te verkopen ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.


Adres:
Ledeboerstraat 35-01 Tilburg
5048 AC   Tilburg

Totaal aantal m²:  355 m²
Huurbaar vanaf m²:  355 m²
Huurprijs:  Niet van toepassing

Koopprijs:  € 259.000,- k.k.