Brochure aanvragen

Ringbaan Oost 2 Tilburg

Tilburg 6e stad van Nederland

De kantoorruimte Ringbaan Oost te Tilburg, met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Van alle bedrijventerreinen in Tilburg ligt de Kanaalzone het dichtst bij het centrum van Tilburg. Het is dan ook uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Tegelijkertijd is door het stelsel van Ringbanen en Tangenten de ontsluiting naar de snelwegen rond de stad prima. Het bijzondere aan het bedrijventerrein is dat er naast bedrijvigheid ook ruimte is om te recreëren.

Kantoorruimte Ringbaan Oost

De locatie is per auto, vrachtauto en openbaar vervoer prima bereikbaar en vanwege de aanwezigheid van een eigen parkeergarage in de kelder is parkeren nooit een probleem. De directe ligging aan de Ringbaan Oost ter hoogte van de het viaduct van de Quirijnstoklaan is zeer prominent.

Nieuwbouw na verwoestende brand

Bij een verwoestende brand in het voorjaar van 2016 is het toenmalige gebouw van Dolfijn Bowling Tilburg volledig in as gelegd. Na overleg met de eigenaar van het gebouw is besloten om een volledig nieuw gebouw ontwikkeld waarin circa 24 bowlingbanen en escaperooms geplaatst gaan worden. De Kantoorruimte Ringbaan Oost wordt onder architectuur gebouwd en wordt waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

In dit gebouw komen diverse functies samen. In de parkeerkelder is in totaal plaats voor circa 127 auto’s waarvan een gedeelte door de gebruikers van de kantoorruimte kan worden gehuurd. Op de begane grond komt achter een stijlvolle gevel een groot leisure centrum waarbij bowling een belangrijke rol heeft. Op de eerste en tweede verdieping zijn kantoorruimten gelegen.

De kantoorverdiepingen

De kantoorverdiepingen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping aan de voorzijde van het gebouw, direct aan de Ringbaan Oost. De kantoren worden voorzien van de basisvoorzieningen zoals toiletten en pantry’s. Daarnaast worden de kantoorverdiepingen ontsloten via een lift en een centraal gelegen trappenhuis. De indeling en het afwerkingsniveau is in overleg met de huurder te bepalen. Maatwerk is dus mogelijk.

Oppervlakte

De maatvoering van een kantoorverdieping is circa 13,4 bij 48,7. Gecorrigeerd met verkeersruimten en dergelijk betekent dit dat per kantoorverdieping circa 625 m² beschikbaar is. In totaal is dus circa 1.250 m² beschikbaar.

Parkeerplaatsen: circa 25 plaatsen in de parkeergarage onder het gebouw.

Kantoor 
circa 1.250 m² verdeeld over 2 bouwlagen. Te huur per halve bouwlaag, dus vanaf 312 m².

Parkeergelegenheid            
Circa 25 plaatsen in eigen parkeergarage onder het gebouw.

Huurprijs
€ 85,- excl. BTW. casco oplevering

Aanvaarding
In overleg

Huurperiode
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Ringbaan Oost 2
5013 CA   Tilburg

Totaal aantal m²:  1.250 m²
Huurbaar vanaf m²:  312 m²
Huurprijs:  € 85,- per m² per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing