VERHUURD

Brochure aanvragen

Ringbaan Oost 2 Tilburg

Tilburg 6e stad van Nederland

De kantoorruimte Ringbaan Oost te Tilburg, met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Van alle bedrijventerreinen in Tilburg ligt de Kanaalzone het dichtst bij het centrum van Tilburg. Het is dan ook uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Tegelijkertijd is door het stelsel van Ringbanen en Tangenten de ontsluiting naar de snelwegen rond de stad prima. Het bijzondere aan het bedrijventerrein is dat er naast bedrijvigheid ook ruimte is om te recreëren.

Multi-functionele ruimte Ringbaan Oost

De locatie is per auto, vrachtauto en openbaar vervoer prima bereikbaar en vanwege de aanwezigheid van een eigen parkeergarage in de kelder is parkeren nooit een probleem. De directe ligging aan de Ringbaan Oost ter hoogte van de het viaduct van de Quirijnstoklaan is zeer prominent.

Doelgroep

Volgens opgave van de gemeente Tilburg is het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Groeseind 2017’, en is de grond bestemd voor diverse bedrijven als genoemd in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën tot en met 3.1.

Nieuwbouw na verwoestende brand

Bij een verwoestende brand in het voorjaar van 2016 is het toenmalige gebouw van Dolfijn Bowling Tilburg volledig in as gelegd. Na overleg met de eigenaar van het gebouw is en volledig nieuw gebouw ontwikkeld waarin circa 24 bowlingbanen en escaperooms zijn geplaatst. Het gebouw wordt onder architectuur gebouwd en werd in 2018 opgeleverd.

In dit gebouw komen diverse functies samen. In de parkeerkelder is in totaal plaats voor circa 127 auto’s waarvan een gedeelte door de gebruikers van de verdiepingen kan worden gehuurd. Op de begane grond is achter een stijlvolle gevel een groot leisure centrum waarbij bowling een belangrijke rol heeft. De multi-functionele ruimtes zijn op de 1e en 2e verdieping gelegen.

De multi-functionele verdiepingen

De multi-functionele ruimtes zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping aan de voorzijde van het gebouw, direct aan de Ringbaan Oost. Door de enorme raampartijen die plafondhoog zijn, heb je een prachtig uitzicht en enorm lichtopbrengst in de ruimte. De ruimtes zijn voorzien van toiletten. Daarnaast worden de verdiepingen ontsloten via een lift en een centraal gelegen trappenhuis. De indeling en het afwerkingsniveau is in overleg met de huurder te bepalen. Maatwerk is dus mogelijk.

Oppervlakte

De maatvoering van een kantoorverdieping is circa 13,4 bij 48,7. Gecorrigeerd met verkeersruimten en dergelijk betekent dit dat per kantoorverdieping circa 625 m² beschikbaar is. In totaal is dus circa 1.250 m² beschikbaar.

Parkeerplaatsen: USP!! een grote parkeergarage met 127 plaatsen is gelegen in de kelder van het gebouw. hiervan is in overleg een aantal plaatsen beschikbaar voor verhuur van de eerste en tweede verdieping.

Kantoor 

Circa 1.250 m² verdeeld over 2 bouwlagen. Te huur per halve bouwlaag, dus vanaf 312 m².

Parkeergelegenheid

Voldoende parkeerplaatsen in eigen parkeergarage onder het gebouw.

Huurprijs

€ 85,- excl. BTW. casco oplevering
€ 600,- per parkeerplaats per jaar, excl. BTW

Aanvaarding

In overleg

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Voorbehoud en Gunning

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.


Adres:
Ringbaan Oost 2
5013 CA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 1.250 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 312 m²
Huurprijs:  € 85,- per m² per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing