Brochure aanvragen

Industrieweg 6 – 8 Moergestel

Bedrijfsruimte met woning

Vrijstaande woning met grote bedrijfsruimte gelegen aan de rand het Moergestelse bedrijventerrein Stokeind. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en belangrijke uitvalswegen. Het huis met tuin biedt totale privacy. Het bedrijfspand biedt veel mogelijkheden door het formaat van het bedrijfspand en het huidige bestemmingsplan. De bedrijfsruimte met woning is een perfecte kans!

Aan bedrijventerrein

Het object is aan de rand van het bedrijventerrein gelegen. Dit betekent dat aan de overzijde van de weg bedrijfsobjecten gelegen zijn en aan twee zijden van het perceel een kleine woonwijk ligt.

De Bedrijfsruimte met woning is prima bereikbaar per auto en vrachtauto. De bedrijfswoning en het bedrijfspand hebben allebei een eigen entree.

Omschrijving woning

Woonoppervlakte: 170 m²
Perceeloppervlakte: 930 m²
Overige inpandige ruimte: 44 m²

Begane grond:
Hal met garderobe biedt toegang tot de meterkast, trapopgang, deels betegelde toiletruimte, kelder voor extra opslag, keuken en woonkamer. De riante woonkamer (52 m²) heeft een open verbinding met de keuken. Door de grote raampartijen in de woonkamer is er veel contact met buiten en geniet u van veel daglicht in de woning. De woonkamer is L-vormig en is opgedeeld in een zitgedeelte, eetgedeelte en tussenruimte met openslaande deuren naar de achtertuin. De recentelijk vernieuwde keuken (18 m²) is voorzien van een donker granieten blad met donkere onderkasten en beschikt over veel bergruimte, keramische kookplaat met daarbij 1 gaspit en een oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken (15 m²) is ruim van opzet en beschikt over aansluitingen voor wasmachine, droger en vaatwasser. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin en tussenhal naar de achtergelegen kantoorruimte. De kantoorruimte met magazijn heeft een eigen ingang en is in totaal 44 m².

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De ouderlijke slaapkamer (28m²) is zeer royaal van oppervlakte en beschikt over een eigen balkon. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op de tuin. De badkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van in douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is modern afgewerkt en beschikt over een groot ligbad, designradiator en een wastafel. Tevens is hier de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Riante slaapkamer met grote inloopkasten. De tweede verdieping (37m² ) is eventueel op te bouwen tot twee volwaardige slaapkamers.

Tuin:
Grote voortuin met eigen parkeerplaats (ruimte voor 6-8 auto’s). Achtertuin gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van groot zonneterras met overkapping, gazon, buitenkraan met gootsteen en achterom.

Omschrijving bedrijfspand

Oppervlakte kantoren: 44 m²
Oppervlakte totale bebouwing: 1.000 m²
Perceeloppervlakte: 2.355 m²

Pand met veel mogelijkheden door de riante oppervlakte van de bebouwing en het perceel. De centrale entree, showroom en kantoren zijn bereikbaar via de hoofdingang met afsluitbare poort. Hier is tevens ruimte voor het parkeren van 10-12 auto’s. Vanuit de centrale ingang is er toegang tot twee kantoorruimtes (totaal 45 m²) en de showroom. De showroom heeft een royale oppervlakte en is de centrale ruimte, die de vele ruimtes van het bedrijfspand met elkaar verbinden. De kantine en toiletruimtes zijn aan de voorzijde van het pand gelegen. Aan de zijkant bevindt zich de werkplaats met garagedeur en een extra ruimte die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zijn nog eens twee riante opslagruimtes gerealiseerd, beiden voorzien van elektrische garagedeuren. Zowel de magazijnen als de werkplaats zijn middels een aparte ingang bereikbaar; deze ingang is afgesloten met een poort en verstevigde slagboom. De magazijnen grenzen aan een eigen binnenplaats voor extra opslag, dit is ook toegankelijk voor vrachtwagens.

Bestemming

Het perceel is gelegen binnen het (vigerende) bestemmingsplan ‘Kom Moergestel’.

Het perceel heeft als bestemming: ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2 en de functieaanduiding bedrijfswoning. De maximum bouwhoogte bedraagt 10 meter en het maximale bebouwingspercentage 80%.

De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’: bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘bedrijventerrein’;
b. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’: tevens een bedrijfswoning of een woonwerkwoning;

Woon-werk-woning
Voor een woon-werk-woning ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van wonen – 1’ gelden tevens de volgende regels:
a. per bouwperceel is ten hoogste 1 woon-werk-woning toegestaan;
b. een woonwerkwoning is toegestaan, indien op het bouwperceel een bedrijfsgebouw aanwezig is en/of gelijktijdig met de woning wordt gebouwd, waarbij de oppervlakte van het bedrijfsgebouw minimaal drie maal zo groot is als van de woonwerkwoning;
c. de woon-werk-woning vormt één bouwmassa met of is aangebouwd aan een bedrijfsgebouw.

De bestemmingsplangegevens zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kandidaten wordt geadviseerd om zelfstandig met de gemeente Oisterwijk in overleg te treden.

Oppervlakte
Woning:

Woonoppervlakte: 170m²
Perceeloppervlakte: 930m²
Overige inpandige ruimte: 44m²

Bedrijfspand:

Oppervlakte kantoren: 44m²
Oppervlakte totale bebouwing: 1000m²
Perceeloppervlakte: 2355m²

Koopsom
€ 895.000,00 kosten koper.

Opleverdatum
Aanvaarding in overleg

Kadastrale gegevens
Gemeente         Moergestel
Sectie                  B
Nummers          3675 en 3676
Grootte              23 are 55 centiare en 9 are 30 centiare (totaal 3.285 m²)


Adres:
Industrieweg 6 - 8
5066 XJ   Moergestel

Totaal aantal m²:  1044 m²
Huurbaar vanaf m²:  1044 m²
Huurprijs:  Niet van toepassing

Koopprijs:  € 895.000,- k.k.