VERHUURD
De binnenkant van de kantoorruimte, te zien inclusief inrichting, als voorbeeld. Deze inrichting behoort niet tot het gehuurde.

Brochure aanvragen

Stationsstraat 14c Tilburg

Kantoorruimte in centrum Tilburg

Deze kantoorruimte in het centrum van Tilburg biedt u een unieke kans. Deze prachtige kantoorruimte is gelegen op de derde verdieping van het pand aan de Stationsstraat te Tilburg en beschikt naast de gebruikelijke kantoorfaciliteiten ook over een riant dakterras.

De zesde stad van Nederland!

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

met uw kantoor midden in de binnenstad van Tilburg

De kantoorruimte is gelegen in de binnenstad van Tilburg. De ligging is bijzonder gunstig, midden in het bruisende centrum van Tilburg en op steenworp afstand van het NS Station.  Deze locatie heeft  een sleutelpositie in het centrum van Tilburg vanwege de  nieuwe onderdoorgang van de spoorlijn. Door deze onderdoorgang wordt het oude centrum van Tilburg met de in ontwikkeling zijnde Spoorzone verbonden.  In de directe nabijheid van het object bevinden zich historische straatjes, beter bekend als ‘dwaalgebied Binnenstad –West’, waar theaters, muziek- en kunstpodia, galerieën en bijzondere winkeltjes gehuisvest zijn. In de directe omgeving zijn diverse parkeervoorzieningen aanwezig.

Adres : Stationsstraat 14 / 3e verdieping

Vloeroppervlakte : 237 m² (VVO) inclusief het aandeel in de algemene ruimtes

Huurprijs kantoorruimte: € 165,- p/m² p/j (excl. btw)

Parkeerplaats: € 1.320,- p/p p/j (excl. btw)

Aanvaarding : Maart 2018

Hoofdbestemming : Kantoor

Opleveringsniveau : bestaand, leeg en ontruimd

Gebalanceerd mechanische ventilatiesysteem met verwarming en voorkoeling, additioneel op de installatie zijn plafondunits (airco) aangebracht. Verwarming geschiedt middels radiatoren.

Parkeerplaatsen : 4 parkeerplaatsen op het afgesloten achter terrein.

Servicekosten: Voorschot: € 27,50 p/m² (VVO) – o.b.v. verbruik 2016 / incl. G/W/E (excl. btw)


Adres:
Stationsstraat 14c Tilburg
5038 ED   Tilburg

Totaal aantal m²:  237 m²
Huurbaar vanaf m²:  237 m²
Huurprijs:  € 165,- / m² / jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing