VERHUURD

Brochure aanvragen

Apennijnenweg 14-15 Tilburg

Tilburg Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Het pand is gelegen in de wijk Stappegoor. Dit is het gebied tussen de Ringbaan Zuid, de Goirleseweg, de A58 en de Tatraweg/Abcovenseweg. In dit gebied vind je onder meer het ROC, de Fontys studentencampus, sportvelden, T-Kwadraat, de Ireen Wüst schaatsbaan, sportwinkels, horeca, een megabioscoop en het Willem II stadion. Daarnaast komen er woningen (Willemsbuiten en Zuiderpark) en een Jumbo Foodmarkt.

Locatie

Het pand is gelegen op een mooie locatie aan de Apennijnenweg. Met haar mooie en moderne uitstraling valt het pand meteen op. Via de ruime poort kom je het eigen parkeerterrein met ruim voldoende parkeerplaatsen.   De bereikbaarheid van het pand is uitstekend, door de goede ligging nabij de ringbaan Zuid. Een bushalteplaats is op loopafstand gelegen.

De kantoorruimte

De kantoorruimte is geheel gelegen op de derde verdieping van het pand. Via de centrale entree vanaf de parkeerplaats, is de ruimte zowel via de trap als een moderne lift te bereiken. De kantoorruimte is instap-klaar en heeft al een zeer praktische en moderne indeling. Moderne verlichting, luchtbehandeling, systeemplafond en aanwezige vloerbedekking maken het de ideale kantoorruimte voor de snelle beslisser.

Oppervlakte
Kantoor:                                                     195 m²
Parkeerplaatsen:                                      5 plaatsen op eigen terrein

 De kantoorruimte heeft o.a. de volgende voorzieningen:

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Kantoorindeling;
  • Mechanische ventilatie;
  • Vloerbedekking;
  • Alarminstallatie; 

Huurder kan tevens gebruik maken van:

  • op afstand bedienbare poort;

Parkeren
Bij het gehuurde kunnen 5 parkeerplaatsen worden bij-gehuurd.

Huurprijs
€ 25.000,- per jaar excl. servicekosten en BTW.
€ 600,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Huurperiode
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum
Aanvaarding in overleg

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden
De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een groter geheel. Mocht u andere ruimtebehoefte hebben op deze locatie bespreek deze met de makelaar.


Adres:
Apennijnenweg 14-15, 3e verdieping
5022 DV   Tilburg

Totaal aantal m²:  195 m²
Huurbaar vanaf m²:  195 m²
Huurprijs:  € 25.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing