VERHUURD

Brochure aanvragen

Heraclesstraat 2-01 Tilburg

ALGEMEEN
Bedrijventerrein Vossenberg is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste industrieterrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Naast lokaal actieve bedrijven staat Vossenberg ook voor veel grote nationale en internationale bedrijven. Dankzij de noord-oost tangent hebben ook veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven Vossenberg ontdekt.

LOCATIE
De bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Heraclesstraat op bedrijventerrein ‘Vossenberg’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Vossenberg’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Dongenseweg en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg – Waalwijk). Een bushalteplaats is op 500 meter afstand gelegen.

OBJECT
Het pand bestaat uit kantoorruimte voornamenlijk op de begane grond gelegen, en een klein gedeelte op de eerste verdieping, te bereiken middels een vaste trap. De bedrijfsruimte heeft een gladde monoliet betonvloer en een overheaddeur. Over een gedeelte van de bedrijfsruimte staat een entresol die meegehuurd kan worden indien gewenst.

OPPERVLAKTE
Kantoor: 300 m²
Bedrijfsruimte: 650 m²

VOORZIENINGEN KANTOOR:
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Airconditioning;
• Pantry;
• Toiletten;
• Kabelgoten met databekabeling.

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE:
• Sectionaal-deur;
• meterkast;
• Monoliet gestorte betonvloer;
• Brandslanghaspel;
• Krachtstroom;
• Eventueel entresolvloer.

PARKEREN
Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Gratis parkeren op de openbare weg.

PRIJS
Koopprijs: Op aanvraag
Huurprijs: € 3.750,- per maand excl. servicekosten en BTW

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

BIJZONDERHEDEN
Het betreft perceel met de kadastrale gegevens : Tilburg F 4917 met een totale grootte van 1.825 m².


Adres:
Heraclesstraat 2-01
5048 CG   Tilburg

Totaal aantal m²:  950 m²
Huurbaar vanaf m²:  950 m²
Huurprijs:  € 44.999,- per jaar

Koopprijs:  Op aanvraag