VERHUURD

Brochure aanvragen

Heuvelstraat 108 Tilburg

ALGEMEEN
Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in de regio Midden-Brabant. In dit verzorgingsgebied wonen bijna een half miljoen mensen. Tilburg investeert fors in de binnenstad. Samen met partijen als Wereldhave, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, diverse ondernemers en bewoners bouwt de gemeente aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Een binnenstad waar mensen graag winkelen, wonen, werken en recreëren. Waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Een binnenstad met sfeer, groen en ruimte voor ontmoeting.

LOCATIE
Het winkelpand is gelegen aan de Heuvelstraat, de bekendste winkelstraat van Tilburg. De winkelstructuur in de binnenstad wordt kwalitatief verbeterd door het maken van een nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein, de Heuvelstraat en de Emmapassage. Daarnaast wordt de Stadhuisstraat veranderd in een winkelstraat die aansluit op de Emmapassage. Hierdoor ontstaan logische looproutes in de vorm van een ‘winkelrondje’. Deze nieuwe verbindingen hebben tot doel het winkelaanbod verder te versterken en te concentreren, de openbare ruimte te revitaliseren en een betere combinatie van winkel- en woningaanbod in de binnenstad te realiseren. Het kernwinkel-gebied wordt hierdoor compacter, functioneler en beter herkenbaar. In de directe omgeving zijn onder andere de Hudson’s Bay, Primark en Zara gevestigd.

OBJECT
Representatief, goed onderhouden, winkelpand bestaande uit een begane grond en drie verdiepingen. Het winkelpand is een gemeentelijk monument en heeft nog de originele winkelpui.
De begane grond, de eerste verdieping en tweede verdieping zijn ingericht en in gebruik als winkelruimte.
De derde verdieping is in gebruik als verstel-atelier en magazijn.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte: circa 170 m²
Overige ruimten: circa 50 m²

VOORZIENINGEN:
• elektrische installatie;
• cv-installatie;
• pantry;
• airconditioning;
• toilet.

VRAAGPRIJS
Op aanvraag

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
NVM Koopovereenkomst met de benodigde aanvullingen.

BIJZONDERHEDEN
Huurprijs op aanvraag.


Adres:
Heuvelstraat 108
5038 AH   Tilburg

Totaal aantal m²:  170 m²
Huurbaar vanaf m²:  170 m²
Huurprijs:  Op aanvraag

Koopprijs:  Op aanvraag