VERKOCHT

Brochure aanvragen

Wagenaarstraat 39 Tilburg

Omschrijving

Dit pand (1930) heeft een gecombineerde bestemming, namelijk wonen en detailhandel. Tevens behoort een afhaalrestaurant tot de mogelijkheden. Deze voormalige tabakswinkel is op een zeer gunstige locatie gelegen te Tilburg, centraal in de bedrijvige wijk: “Groeseind”.

Opvallend gelegen woon-/winkelpand met prachtige, brede etalage en ruime bovenwoning inclusief garage, dakterras en binnentuin. Er zijn diverse mogelijkheden betreffende de bestemming van dit pand. Zo is bijvoorbeeld afhaalhoreca één mogelijkheid! Perfecte, brede winkel (ca. 45m²) met veel etalageruimte. Naast de winkel is nog een behoorlijke bijkeuken met eenvoudig keukenblok. De diepe garage komt uit in een onderhoudsvriendelijke, privacy-biedende stadstuin met berging. Via de achterzijde van de winkel is de opgang naar de eerste verdieping. Een ruim opgezette woonkamer met open keuken en voorzien van een keukenblok met diverse apparatuur. Tevens bevinden er drie slaapkamers (10 m², 9 m² en 5 m²) en een eenvoudige, doch nette badkamer met douche, toilet en wastafel.

In opdracht van pandeigenaar wordt gezocht naar een goede ondernemer, die hier de kansen weet waar te maken en die een onderscheidend concept wil uitvoeren. Het pand wordt casco en vrij van inventaris opgeleverd en kan dus naar eigen smaak en inzicht worden ingericht. Het pand is zowel te huur als te koop. Al met al een mooie uitdaging voor ondernemers die in dit sfeervolle pand ook de geweldige potentie inzien. Bij interesse en beoordeelde goedheid van de formule en ondernemer, zal het communicatietraject tussen pandeigenaar en toekomstige ondernemer gestart kunnen worden met de intentie hier een waardig horecabedrijf te starten.

Perceeloppervlakte totaal: 216 m²

Woonoppervlakte: ca. 75 m²

Garage: ca. 35 m²

Inhoud: ca. 465 m³

Bouwjaar: 1930


Adres:
Wagenaarstraat 39
5014 MX   Tilburg

Totaal aantal m²:  172 m²
Huurbaar vanaf m²:  172 m²
Huurprijs:  Op aanvraag

Koopprijs:  €259.000,- k.k.