VERHUURD

Brochure aanvragen

Stationsstraat 51A Tilburg

ALGEMEEN
Tilburg is met haar ruim 200.000 inwoners de zesde stad van Nederland, met een grote aantrekkingskracht voor jong en oud. De centrale as van Tilburg is het winkelgebied in het centrum met het dwaalgebied de ideale start voor een bezoek aan Tilburg. In het dwaalgebied is horeca een belangrijke schakel. Mede door de combinatie met allerhande ambachten (cultuur, kunst, retail, mengvormen/blurring) die het gebied tot unieke en prettige entree van de stad maken.

LOCATIE
Het pand ligt op een steenworpafstand van de Vijfsprong, waarbij de 5 belangrijkste centrumstraten van Tilburg bij elkaar komen, en de drukke, doorgaande fietsroute over de Tuinstraat ligt. De Stationsstraat vormt een van de belangrijkste entrees van de binnenstad. De bereikbaarheid van het object is uitstekend door de centrale ligging. De ringbanen zijn op 3 auto-minuten gelegen en het centraal station ligt op loopafstand.

OBJECT
Deze mooie ruimte heeft een zeer opvallende gevel en springt er meteen uit als je door de straat loopt. De voormalige gebruiker, eetcafé Troje, siert nog op de gevel. Haar frontbreedte van ruim 5,5 meter is riant te noemen. Door de mooie, uitschuifbare luifel is een prachtig terras te creëren. Het vloeroppervlakte van de horeca / winkelruimte bedraagt circa 120 m², een zeer courante maat. Het pand beschikt tevens over een droge (opslag)kelder, die in bovenstaand metrage niet is meegenomen.

OPPERVLAKTE
Horeca / winkelruimte: ca. 120 m²
Kelder / opslag ca. 10 m²

OPPERVLAKTE
Horeca / winkelruimte: ca. 120 m²
Kelder / opslag ca. 10 m²

VOORZIENINGEN:
• Deels tegelvloer , deels houten vloer;
• Deels gestucte plafonds, deels systeemplafond;
• Toiletruimte met dames- en herentoilet;
• Wandafwerking deels d.m.v. tegels, deels d.m.v. stucwerk.

HUURDER KAN TEVENS GEBRUIK MAKEN VAN:
• Aanwezige afzuiging;
• Elektrisch bedienbaar Zonne luifel;
• Aanwezige koelcellen;

HUURPRIJS
€2.100,- per maand excl. servicekosten en BTW.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model Winkelruimte en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Stationsstraat 51A
5038 EC   Tilburg

Totaal aantal m²:  130
Huurbaar vanaf m²:  130
Huurprijs:  € 2.100,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing