VERHUURD

Brochure aanvragen

D.J. Jittastraat 4a/4b Tilburg

ALGEMEEN
Deze winkelruimte gelegen nabij het drukke winkelcentrum Westermarkt in Tilburg. Met meer dan 70 speciaalzaken onder één dak is de Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken waar consumenten uit een ruime regio graag shoppen. Ook kunt u er uitstekend terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

LOCATIE
Het centrum bestaat uit een overdekte passage met daarnaast een per auto bereikbaar winkelgebied. In het per auto bereikbare winkelgebied zijn HEMA en Action Non Food de trekkers, maar ook de Albert Hein, Em-té en andere grote landelijke ketens zorgen voor een grote aantrekkingskracht.

OBJECT
De winkelruimte, die voorheen door twee verschillende partijen in gebruik is geweest, heeft een zeer breed front, welke ook nog eens op een hoek is gelegen. Daardoor krijgt het pand een extra grote attentiewaarde. Er is gratis parkeren op de openbare weg .

OPPERVLAKTE
Winkelruimte: 300 m²

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg

HUURPRIJS
€ 3.500,- per maand te vermeerderen met BTW.

HUURPERIODE
2 jaar

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

BIJZONDERHEDEN
Het object is ook in twee delen te huur, vanaf 150 m²


Adres:
D.J. Jittastraat 4a/4b te Tilburg
5042 MX   Tilburg

Totaal aantal m²:  300 m²
Huurbaar vanaf m²:  150 m²
Huurprijs:  € 3.500,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing