VERHUURD

Brochure aanvragen

Heuvelring 147 Tilburg

ALGEMEEN

Deze multifunctionele commerciële unit is onderdeel van het complex De Heuvelpoort in het hartje van Tilburg. Het winkelgebied waarin ook de commerciële ruimte is gelegen, is de centrale as in het centrum. De Spoorzone, de bruisende horecapleinen, het verrassende dwaalgebied en het creatieve Veemarktkwartier zijn allen op loopafstand gelegen.

LOCATIE

De ligging van het object is in het centrum van Tilburg aan één van de belangrijkste doorgaande wegen dwars door het centrum, de Heuvelring. Verschillende grote winkelstraten, restaurants en het uitgaanscentrum liggen op zeer korte loopafstand. Er is een bushalte nagenoeg voor de deur gelegen en het centraal station is op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

OBJECT

De commerciële ruimte, welke is gelegen op een mooie zichtlocatie. De ruimte, met als bestemming Centrum – Horeca kent vele gebruiksmogelijkheden. Door deze zeer brede bestemming kan de ruimte voor zowel winkel als horeca gebruikt worden.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte: ca. 484 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd

PARKEREN
De mogelijkheid bestaat om parkeerplaatsen te huren in de in het complex gelegen parkeergarage.

HUURPRIJS
€ 215,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 17 september 2012, artikel 7:290 BW Winkelruimte en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

INLICHTINGEN

Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
info@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Heuvelring 147 Tilburg
5038 CJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  484 m²
Huurbaar vanaf m²:  200 m²
Huurprijs:  € 215,- pm² pj

Koopprijs:  Niet van toepassing