VERHUURD

Brochure aanvragen

Tivolistraat 30 Tilburg

Algemeen                                                

Het Veemarktkwartier is een bonte verzameling van bijzondere gebouwen en mensen. In de voormalige textielfabriek het Duvelhok, wordt nu op heel andere wijze van katoen gegeven. Het Nwe FAXX is het meest duurzame gebouw van Tilburg en een echte eyecatcher. En de nieuwkomers in DePLINT zijn met hun creatieve uitstraling het boegbeeld van fris en creatief ondernemerschap. Ook het kantoor van AVEC is inmiddels niet meer weg te denken uit het Veemarktkwartier. Wekelijks rollen hier nieuwe ideeën voor hobbyartikelen van de band. Om je te ontdoen van alle prikkels en om heerlijk te ontspannen, ga je naar Dudok. Deze brasserie is gevestigd in een prachtig Rijksmonument uit 1923 en bevindt zich pal tegenover 013, om de cirkel maar weer rond te maken.

Locatie

Het object is gelegen aan de Tivolistraat, vlak bij de ‘Korte Heuvel’, aan de oostkant van het veemarktkwartier. Het Centraal Station, het winkelgebied en diverse andere openbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto optimaal. De locatie bevindt zich slechts op enkele autominuten van de snelwegen.

Object

Het betreft een kantoor gelegen op de begane grond  van het gebouw. Hier bevinden zich verschillende kantoorruimte met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 251 m² waarvan ca. 36 m² kelderruimte.

Oppervlakte

Kantoor:                                                     ca. 215 m²

Kelderruimte:                                            ca. 36 m²

Parkeerplaatsen:                                      minimaal 8 op eigen terrein

Voorzieningen kantoorruimte:

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • pantryruimte;
  • Eigen meters voor water en elektra;

Huurder kan tevens gebruik maken van:

  • Aanwezige systeemwanden;
  • Aanwezige vloerbedekking;

Parkeren

Op eigen terrein is er mogelijkheid tot parkeren van minimaal 8 auto’s en waarschijnlijk meer, afhankelijk van het parkeerbeleid van de huurder.

Huurprijs

€ 32.500,- per jaar excl. servicekosten en BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, doch op korte termijn.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Tivolistraat 30
5017 HP   Tilburg

Totaal aantal m²:  251 m²
Huurbaar vanaf m²:  251 m²
Huurprijs:  € 32.500,-

Koopprijs:  Niet van toepassing