Brochure aanvragen

Boogschutterstraat 18 Tilburg

Oppervlakte

Kantoor:                                                      ca. 120 m²
Bedrijfsruimte:                                         ca. 1.200  m²
Parkeerplaatsen:                                      ca. 40 op eigen terrein

Algemeen

Het bedrijfsgebouw is gelegen op industrieterrein Loven aan de Boogschutterstraat. Industrieterrein Loven beschikt over een haven- en railterminal, wat voor veel bedrijven een belangrijke beweegreden is om zich op dit multimodale industrieterrein te vestigen. Daarnaast kenmerkt het industrieterrein zich door de diversiteit in gebouwen en haar gebruikers. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein zijn: Pontmeyer, Albert Heijn, Kuehne + Nagel, Rhenus en NedTrain.

Locatie

Het object is gelegen aan de Boogschutterstraat, goed te bereiken middel de Jules Verneweg op bedrijventerrein Loven. De Jules Verneweg vormt de ontsluitingsweg van het bedrijventerrein. Door de directe ligging van bedrijventerrein Loven aan de noordelijke ring rondom Tilburg is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend te noemen. Het centraal station is op korte afstand gelegen.

Object

De bedrijfshal met kantoorruimte is volledig zelfstandig en gelegen op een volledig omheind perceel. De hal heeft een hoogte onder het dak van 6 meter, en de hoogte onder de vakwerk-spanten bedraagt 4,4 meter. de bedrijfsruimte is voorzien van zowel ramen als lichtkoepels, waardoor deze ook perfect als productieruimte te gebruiken is.

De kantoorruimte aan de voorzijde van het pand heeft een centrale balieruimte, 2 kantoorruimtes, was en toiletruimte en een kantine / pantryruimte. Tussen de (verhoogd liggende) kantoorruimte en de hal is een groot raam, waardoor je perfect zich houdt op de activiteiten in de bedrijfsruimte.

Oppervlakte

Kantoor:                                                      ca. 120 m²
Bedrijfsruimte:                                         ca. 1.200  m²
Parkeerplaatsen:                                      ca. 40 op eigen terrein

Huurprijs
€ 5.500,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurperiode
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum
Aanvaarding in overleg

Voorzieningen kantoor:

  • Centrale entree
  • Balieruimte
  • Pantry / kantine
  • alarmsysteem 

Voorzieningen bedrijfsruimte:

  • 1 overheaddeur
  • Heaters
  • 2 loopdeuren
  • verlichtingsarmaturen

Parkeren
Op eigen, afsluitbare terrein is voldoende parkeermogelijkheid voor ca. 40 personenauto’s

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering
Jaarlijkse indexering, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden
Het pand is voormalig in gebruik geweest door een auto-schade herstel bedrijf. Een aantal van de voorzieningen, aangebracht door de voormalige gebruiker, zijn nog in de bedrijfsruimte aanwezig. Deze zullen worden verwijderd vóór ingebruikname door nieuwe huurder, waardoor er een rechthoekige ruimte van ca. 58 bij 21 m², zonder kolommen, ontstaat.


Adres:
Boogschutterstraat 18
5015 BW   Tilburg

Totaal aantal m²:  1.320 m²
Huurbaar vanaf m²:  1.320 m²
Huurprijs:  € 5.500,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing