VERHUURD

Brochure aanvragen

De Sonman 26 Moergestel

Algemeen

Het betreft hier een deel van een modern onder architectuur gerealiseerd bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit in totaal drie zelfstandige bedrijfsunits elk met kantoor- en showroomvoorzieningen. Bij de realisatie is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het object is opgebouwd uit een staalconstructie, de buitengevels zijn bekleed met geïsoleerde stalen damwandprofielen. Op bedrijventerrein De Sonman in Moergestel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor Internet, keuze voor de router en contractduur.

Locatie

Bijzonder representatief en toegankelijk bedrijventerrein dat wordt gekenmerkt door de ruimtelijke opzet van de aanwezige bebouwing alsmede door een grote diversiteit aan bedrijven. Bedrijventerrein De Sonman is enerzijds gelegen aan de snelweg A 58 (Breda – Eindhoven), anderzijds aan de doorgaande weg richting Oisterwijk.

Object

Entree naar open kantoorruimte met trapopgang en toilet. Vanuit het kantoor is via een hardhouten trap de kantoorruimte op de eerste verdieping te bereiken. De eerste verdieping is thans ingericht als showroom met afgesloten archiefruimte. Verder op de eerste verdieping een keuken met een koelkast en vaatwasser. Vanuit het kantoor toegang tot de bedrijfsruimte (circa 430 m²) op de begane grond. De bedrijfsruimte is tevens toegankelijk door middel van een elektrische overhead-deur en een loopdeur. Een gedeelte van de bedrijfsruimte is ingericht als ontvangstruimte met afhaalbalie. De bedrijfsruimte is op dit moment gedeeltelijk voorzien van een verdiepingsvloer.

 

Oppervlakte

Kantoor begane grond: 58 m²
Bedrijfsruimte: 462 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: 78 m²
Entresol: 78 m²

Voorzieningen kantoor:

• alarminstallatie
• rolluiken
• systeemplafond met inbouwarmaturen
• airconditioning

Voorzieningen bedrijfsruimte:

• elektrische overheaddeur
• betonnen vloer
• 2 gasheaters
• Nefit combiketel
• brandslanghaspels
• uitstortgootsteen

Parkeren

op eigen parkeerterrein en de mogelijkheid tot openbaar parkeren aan de openbare weg.

Huurprijs

€ 39.500,- per jaar excl. servicekosten en BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar; overige huurperioden in overleg.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) met de bijbehorende algemene bepalingen
en de nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2016=100).

Zekerheidstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van
de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
De Sonman 26
5066 GJ   Moergestel

Totaal aantal m²:  676 m²
Huurbaar vanaf m²:  676 m²
Huurprijs:  € 39.500,-

Koopprijs:  Niet van toepassing