VERKOCHT

Brochure aanvragen

Fatimastraat 91-91A

In het bruisende Piushavengebied gelegen winkelruimte met grote bovenwoning op een fors perceel. Het pand is destijds onder architectuur van Bedaux gebouwd.

Winkelruimte: circa 110 m²
Bovenwoning: circa 140 m² + terras
Perceel:                      278 m²

Koopsom: € 465.000,– k.k.
Aanvaarding: In overleg

ALGEMEEN

Het Piushavengebied trekt steeds meer bezoekers en is compleet herontwikkeld. De prima mix van horeca, winkelen en dienstverlening zorgt voor een heerlijke levendigheid die zeer inspirerend voor ondernemers en bewoners is. De Fatimastraat is gelegen aan de Zuidkant van de Piushaven en heeft zich door de herontwikkeling van de AaBe-fabriek, The Cube en het monumentale Fraterhuis Saint-Denis samen met het Gezondheidscentrum Koningshaven net om de hoek aan de Kruisvaardersstraat in de laatste jaren snel ontwikkeld. In deze kindvriendelijke buurt zijn ook allerlei voorzieningen voor jonge ouders aanwezig.
Aan het einde van de Fatimastraat, ter hoogte van de kruising met de Kruisvaardersstraat en de Hertogstraat, komt een prachtig woon/werk pand beschikbaar.

LOCATIE

Het winkel/woonhuis aan de Fatimastraat 91-91A is eenvoudig via de Ringbaan Zuid en Ringbaan Oost te bereiken. Ook het centrum van Tilburg en de bruisende Piushaven zijn op korte loopafstand gelegen.
Voor de deur zijn ruime, gratis, parkeerplaatsen gelegen. Voor de eigen poort is een oprit gelegen naar de openbare weg. Deze oprit wordt door middels van belijningen vrijgehouden. Aan de overkant van de weg is zelfs nog een extra parkeerterrein gelegen. De bushalte is tegenover het pand gelegen. Het gehele straatwerk is recent vernieuwd. Er zijn mooie brede trottoirs ontstaan met groenvoorzieningen aangelegd.

OBJECT

Het winkel/woonhuis is medio 1950 gebouwd onder de tijdloze architectuur van Jos Bedaux. Op de begane grond is een zelfstandige winkelruimte gelegen met achterin een meterkast, toilet, keukenblok en een kleine en grote magazijnruimte aan een ruime binnenplaats die via de onderdoorgang met een grote poort bereikbaar is. Deze binnenplaats biedt eventueel mogelijkheden voor parkeren op eigen terrein.
Momenteel is er een compleet ingerichte kapsalon gevestigd, met mogelijkheid ter overname. De begane grondruimte is volledig voorzien van rolluiken.

Op de eerste- en tweede verdieping is een ruim en licht bovenhuis gelegen.
Indeling bovenhuis:

  • Begane grond, entree, meterkast en vaste trapopgang.
  • Eerste verdieping, centrale gang, zeer ruime woonkamer met drie hoge raampartijen en Frans balkon, studeerkamer en verschillende inbouwkasten in deze diverse kamers, ruime keuken, bijkeuken met apart toilet en buitendeur naar een groot dakterras.
  • Tweede verdieping, vaste trap, overloop, C.V.-ruimte, toilet, badkamer met douche en ligbad, twee ruime slaapkamers met grote dakkapel aan de achterzijde. Er is veel extra bergruimte gecreëerd onder alle raampartijen van de dakkapellen.

Oppervlakte

Winkelruimte begane grond:                circa 110 m²
Bovenwoning:                                           circa 140 m²

Kadaster:

Gemeente                                                   Tilburg
Sectie                                                           X
Nummer                                                     113
Grootte                                                        278 m²

Bestemmingsplan:

Het winkel/woonhuis is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Fatima 2007’ en heeft als bestemming wonen met de perceelsgerichte bestemming ‘detailhandel’.

Parkeren

Direct voor de deur en op het tegenover gelegen parkeerterrein zijn ruime gratis parkeermogelijkheden.

Koopsom

€ 465.000,– kosten koper.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.


Adres:
Fatimastraat 91-91A
5021 AM   Tilburg

Totaal aantal m²:  110 m²+140 m²
Huurbaar vanaf m²:  Niet van Toepassing
Huurprijs:  Niet van toepassing

Koopprijs:  € 465.000,- k.k.