VERHUURD

Brochure aanvragen

Zijlweg 11A Waalwijk

Algemeen

Waalwijk is een gemeente met circa 45.000 inwoners en is gelegen aan de Rijksweg A59 tussen ’s-Hertogenbosch en Breda. De rijkswegverbindingen met Rotterdam, Gorinchem en de Rijksweg A2 zijn zonder meer goed te noemen. Het nieuwe bedrijventerrein “Haven VII” ligt ten noorden van de A59. Naast een uitstekende ontsluiting via het wegennet beschikt de haven van Waalwijk door een verbinding van de Bergsche Maas over waterverbindingen met bijvoorbeeld Rotterdam en Duitsland.

Locatie

Betreffende kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfspand en maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein “HAVEN” te Waalwijk. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen vanwege de ligging nabij de op- en afrit van de A59 gelegen> Via deze op- en afrit kunt u zowel richting de a27 (Breda-Utrecht) als naar de A2 (Eindhoven – Utrecht) als naar de N261 richting Tilburg. Een bushalteplaats is op 500 meter afstand gelegen.

Object

Het object, voormalig in gebruik geweest als kantoorruimte / showroomruimte, is gelegen op de eerste verdieping van het pand gelegen aan de Zijlweg. Het pand, met zijn typische uitstraling, is onder architectuur gebouw en is zeer markant te noemen. De kantoorruimte, welke op de eerste verdieping is gelegen, is middels een vaste trap te bereiken. Boven is een trapportaal met toiletruimte, een centraal kantoor v.v. pantry en airco. Tevens 3 extra kantoorvertrekken. De daktuin zorgt voor een mooie daglichttoetreding. De kantoorvertrekken zijn in 2020 totaal gerenoveerd.

Oppervlakte

Kantoor:                                                      ca. 150 m², geheel gelegen op de eerste verdieping

Voorzieningen Kantoor, in 2020 totaal gerenoveerd;

• volledig nieuwe tapijttegels;
• systeemplafonds met led verlichting;
• alarmsysteem;
• kabelgoten met netwerkaansluiting;
• airco-units.

Energielabel

Het pand heeft energielabel C

Parkeren

3 parkeerplaatsen op eigen terrein, voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

prijs

huurprijs € 800,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Er wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden

Koop betreft de koop van het appartementsrecht, gevestigd op het adres Zijlweg 11A te Waalwijk.


Adres:
Zijlweg 11A
5145 NR   Waalwijk

Totaal aantal m²:  150 m²
Huurbaar vanaf m²:  150 m²
Huurprijs:  € 800,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing