Brochure aanvragen

Dr. A Philipsweg 11 t/m 25 Tilburg

ALGEMEEN

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

LOCATIE

Het kantoorgebouw is gevestigd aan de Dr. Anton Philipsweg, echter de ligging van het gebouw is een zichtlocatie, aan de dr. Hub van Doorneweg, de hoofdverbinding van het bedrijven terrein ’t Laar en de toegangsweg naar woonwijk de Blaak. De bereikbaarheid naar uitvalswegen en snelweg A58 naar Breda, Eindhoven en Den Bosch is uitstekend. Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Met de bus bent u binnen 15 minuten op het centraal station van Tilburg.

OBJECT

Beide panden zijn zo ingericht dat beide voor één of meerdere huurders te gebruiken zijn. Dit is onder andere mogelijk door de splitsing van voorzieningen (toilet en entree) en installaties per verdieping.

Gebouw A – 11-15

De tweede verdieping, groot circa 216 m² , welke is ingericht als kantoorruimte, is instapklaar. De begane grond wordt gebruikt als call centre van Adecco en op de eerste verdieping zit een kantoorgebruiker.

Gebouw B – 21-25

Gebouw B is kleiner als gebouw A en is op dit moment geheel ingericht als kantoorgebouw. De (relatief) geringe oppervlaktes van nog geen 400 m² (V.V.O.) per verdieping maakt dit gebouw geschikt voor een groot scala aan huurders. op de begane grond van dit gebouw is nog 391 m² beschikbaar waarbij door de voormalige huurder een roldeur met een kleine bedrijfsruimte is gerealiseerd.

 

Voor informatie vraag je naar Frans Huijbregts

Gebouw A

BG: 579m² + 45m² = 624m²: geheel verhuurd
1e: 579m² + 33m² = 612m²: geheel verhuurd
2e: 181m² + 35m² = 216m² : nog beschikbaar
Totaal gebouw A: 1.452m²

Gebouw B

BG: 361m²+ 30m² = 391m²: geheel verhuurd
1e: 361m²+ 30m² = 391m²: geheel verhuurd
2e: 203m²+ 15m² = 218m²: geheel verhuurd
Totaal gebouw B: 1.000m²

HUURPRIJS

Kantoorruimte vanaf € 110,- per m² per jaar excl. BTW
Service kosten € 30,- per m² per jaar excl. BTW
Parkeerplaats: € 250,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

VOORWAARDEN
Voorzieningen

Opleveringsniveau in overleg, uitgangspunt is huidige staat, maatwerk is mogelijk op aanvraag.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum

De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode

De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren, vervolgens huurperioden van telkens 5 jaar.

Contract

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling

Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling

Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INLICHTINGEN

Frans Huijbregts
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Dr. A Philipsweg11 T/M 25
5026 RK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 216 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 110,- per m² per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing