VERHUURD

Brochure aanvragen

Goirkestraat 82 Tilburg

ca. 411 m² monumentale kantoorruimte

 

ALGEMEEN

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

LOCATIE

Het kantoorgebouw is gevestigd aan de Goirkestraat, een statige boomrijke laan in de wijk “Goirke”. Gelegen ten noordoosten van het centrum van Tilburg. De Goirkestraat is een vooroorlogse straat met monumentale panden en verschillende musea, waaronder het Textielmuseum en museum “De Pont” voor moderne kunst. Zowel de ringbanen als het stadscentrum zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centraal station is op korte afstand gelegen.

OBJECT

Karakteristiek monumentale kantoor villa met prachtige authentieke elementen zoals glas-in-lood, paneeldeuren, hoge plafonds en ornamenten. In de kantoor villa zijn verschillende ruime kantoorruimtes.

OPPERVLAKTE

Begane grond: 167 m² BVO
Eerste verdieping: 121 m² BVO
Tweede verdieping: 123 m² BVO

INDELING

BEGANE GROND
Royale entree naar tochtportaal. Vanuit de hal is er toegang tot verschillende ruime kantoorruimtes en de trapopgang naar 1e verdieping. Verder beschikt de begane grond over een keuken en toiletruimte.

EERSTE VERDIEPING
Vanaf de riante overloop zijn nog eens vier kantoorruimtes bereikbaar. Op deze verdieping zijn tevens een toiletruimte en berging.

TWEEDE VERDIEPING
Een grote open rustieke kantoorruimte met aansluitend een berging.

BUITEN
Aan de achterzijde van het pand een terras en parkeerruimte, af te sluiten met een poort.

VOORZIENINGEN

• Pantry
• Twee toiletruimtes
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Centrale verwarming
• Airconditioning
• Alarm installatie

PARKEREN

Op eigen parkeerterrein voor zeven auto’s en voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein.

HUURPRIJS

€ 59.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURVOORWAARDEN

HUURPERIODE

De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren, vervolgens huurperioden van telkens 5 jaar.

OPLEVERINGSDATUM

De oplevering geschiedt in onderling overleg.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2013=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd te bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

HUURBETALING

Huurbetaling per maand vooruit te worden voldaan door middel van een automatische incasso.

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

INLICHTINGEN

Frans Huijbregts
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Goirkestraat 82
5046 GN   Tilburg

Totaal aantal m²:  411 m²
Huurbaar vanaf m²:  411 m²
Huurprijs:  €59.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing