VERHUURD

Brochure aanvragen

Kapitein Hatterasstraat 30 Tilburg

ALGEMEEN

Goed onderhouden bedrijfsruimte (timmerwerkplaats) gelegen op een afgesloten binnenterrein, gesitueerd achter bouwbedrijf Andre Doevendans.

 

LOCATIE

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘Loven’. Dit bedrijventerrein is gelegen ten noord-oosten van de stad, ten noorden van het Wilhelminakanaal. Het bedrijventerrein is vanaf het begin van de jaren ’60 in fasen aangelegd. Het bedrijventerrein heeft zich ontwikkeld tot een terrein waar logistiek de grootste gemene deler is. Het bedrijventerrein valt uiteen in twee delen: het oudste deel; Loven-Zuid en het deel ten noorden van de Gelrebaan. Loven-Zuid ligt in een woonomgeving, waardoor er een functiemenging van wonen en werken bestaat. Het accent qua bedrijven ligt hier op kleinschaligheid. Ten noorden van de Gelrebaan zijn de grotere bedrijven gevestigd, zoals het distributiecentrum van Albert Heijn en diverse grote logistieke dienstverleners. Het bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van circa 200 hectare. Bedrijventerrein Loven heeft een directe aansluiting op de Burgemeester Bechtweg (Tangent) richting de A58 (Breda – Eindhoven), A65 (‘s-Hertogenbosch) en de A261 (Waalwijk) en is tevens gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. Het bedrijventerrein kent naast een goede wegontsluiting ook een goede waterontsluiting via het Wilhelminakanaal en een spoorontsluiting richting Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

 

OBJECT

Volledig uit metselwerk opgetrokken (spouwmuren) bedrijfsruimte, laatstelijk in gebruik geweest als timmerwerkplaat. De bedrijfsruimte is toegankelijk door drie toegangsdeuren en is verder voorzien van een aantal kozijnen die zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Hierdoor is de berdrijfsruimte geschikt om te worden gebruikt als productieruimte (werkplaats). Desgewenst bestaat de mogelijkheid buitenterrein tot circa 1.000 m² bij te huren.

OPPERVLAKTE

Werkplaats 470 m²
Kantoor- en personeelsruimte 22 m²

 

VOORZIENINGEN WERKPLAATS

  • Drie toegangsdeuren;
  • Kozijnen;
  • Meterkast;
  • Krachtstroom;
  • Toilet;
  • Pantry;
  • Brandslanghaspels;
  • Betonnen vloer;
  • Verwarming door middel van gasgestookte heater;

 

PARKEREN

Parkeermogelijkheid op eigen terrein.

 

VOORWAARDEN

 

HUURPRIJS

€ 24.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

 

HUURPERIODE

De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

 

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg / per direct.

 

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

ZEKERHEIDSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 

INLICHTINGEN

Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
info@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Kapitein Hatterasstraat 30
5015 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  492 m²
Huurbaar vanaf m²:  492 m²
Huurprijs:  € 24.000,- excl. BTW