VERKOCHT

Brochure aanvragen

Pallasstraat 20 Tilburg

Object

De te verkopen bedrijfsruimte maakt deel uit van een representatief onder architectuur gebouwd bedrijven verzamel complex, gesitueerd op bedrijventerrein Vossenberg, aan de Pallasstraat. Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De bedrijfsruimte van circa 205 m² heeft een hoogte van ca. 6 meter onder de balken, een gedeelte van de bedrijfsruimte is afgescheiden en voorzien van een verdiepingsvloer. In dit gedeelte is thans een fotostudio gevestigd .Op de begane grond is een inpandige kantoorruimte van circa 50 m² met een toilet, pantry en een aparte toegang. Op de verdieping is een inpandige kantoorruimte gelegen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als donkere kamer voor de fotostudio. Op de verdiepingsvloer is verder zo’n 65 m² extra opslagruimte gelegen.

Locatie

De bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Pallasstraat op bedrijventerrein ‘Vossenberg’ te Tilburg.  Bedrijventerrein ‘Vossenberg’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Dongenseweg en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk). Een bushalteplaats is op 100 meter afstand gelegen.

Algemeen

Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Diverse buitenlandse bedrijven, zoals Coca-Cola, Fuji, Sony, Epson, Tesla en Otto kiezen voor hun Nederlandse vestiging Tilburg. Tilburg is vooral een belangrijke transportstad; met tien grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland.

Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaans-mogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt. Tilburg is in inwonertal de zesde stad van Nederland.

Oppervlakte

Bedrijfsruimte:                             ca. 270 m² verdeeld over 2 lagen:

 • Begane grond: 205 m²
 • Eerste verdieping: 65 m²

Kantoorruimte:

 • Begane grond: 50 m²
 • Eerste verdieping: PM

Voorzieningen kantoor op begane grond:

 • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
 • Kabelgoten;
 • Gedeeltelijk tegelvloer;
 • Pantry;
 • Balie;

Voorzieningen bedrijfsruimte:

 • Monolithisch afgewerkte betonvloer;
 • Staal kolomconstructie vrijdragend;
 • Inbouw verdiepingsvloer, met extra ruimte;
 • Heater;
 • TL-opbouw verlichtingsarmaturen;
 • Overheaddeur;
 • Stalen trap naar eerste verdieping.

Parkeren

Direct voor het object zijn op eigen terrein parkeerplaatsen gelegen.

koopprijs

€ 255.000,- kosten koper.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Kadastrale gegevens

Gemeente Tilburg, Sectie F, Nummer 5155, Grootte 389 m²

Zekerheidstelling

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te verkopen ruimte kan indien gewenst omzetbelasting in rekening worden gebracht.


Adres:
Pallasstraat 20
5048 CJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  270 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  Niet van toepassing

Koopprijs:  € 255.000,- k.k.