VERHUURD

Brochure aanvragen

Oude Markt 1 Tilburg

Algemeen

Het Tilburgse kernwinkelgebied  is volop in ontwikkeling. Om Tilburg verder op de kaart te zetten als retailstad wordt geïnvesteerd in een nieuw ‘winkelrondje’ aan de zuidkant van het kernwinkelgebied, rondom het stadhuis. Er ontstaat een nieuwe winkelstraat zodat de routing in de binnenstad een impuls krijgt. Eén van de trekkers in dit gebied is het modewarenhuis Primark.

Met een winkeloppervlakte van circa 5.000 m², verdeeld over zes verdiepingen, is deze Primark en van de grootste Primark Stores van Nederland.

Locatie

Het winkelpand is gelegen op de kop van de Heuvelstraat op de hoek van de Oude Markt. Vanuit de Heuvelstraat is het winkelpand prominent zichtbaar, mede vanwege het brede front.

Aan de zijde van de Heuvelstraat zijn naast landelijke filiaalbedrijven ook bijzondere speciaalzaken zoals Simon Levelt, Mint&Pepr en Kidslovesneakers gelegen. Verderop aan de Heuvelstraat zijn de altijd drukke vestiging van Happy Italy en lunchcafé Nieuwland gelegen.  Aan de zijde van de Oude Markt zijn drukke horecagelegenheden zoals Bagels&Beans en Anvers gelegen in combinatie met diverse andere horecagelegenheden. De schouwburg en de concertzaal zijn op een steenworp afstand gelegen.

Object

De winkelruimte heeft een bijzonder breed front van circa 9 meter en een oppervlakte van circa 63 m² BVO.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           circa 63 m²

Voorzieningen:

De winkelruimte wordt opgeleverd zoals de huidige gebruiker deze na afloop van de huurovereenkomst zal opleveren.

Huurprijs

€ 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Oude Markt 1
5038 TJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  63 m²
Huurbaar vanaf m²:  63 m²
Huurprijs:  € 45.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing