VERHUURD

Brochure aanvragen

Zuiderkruisweg 1 Tilburg

Beschikbaar

Beschikbaar voor verhuur is het gebouw in zijn geheel, zowel de linker vleugel, groot 1.128 m², als de rechter vleugel van het gebouw, groot circa 1.248 m² VVO, elk verdeeld over 3 bouwlagen van elk circa 400 m². Het geheel is beschikbaar, de beide vleugels zijn afzonderlijk beschikbaar en deelverhuur is mogelijk per verdieping van circa 400 m² of 800 m² kantoorruimte.
In het hart van het gebouw, tussen beide vleugels, is de imposante entree, hal gesitueerd voorzien van balie, atrium, sanitaire ruimten, trapopgang en lift. Elke kantoorverdieping is afsluitbaar en zelfstandig te gebruiken.

Algemeen

Het bedrijfsgebouw is gelegen op industrieterrein Loven. Dit terrein beschikt over een haven- en railterminal, wat voor veel bedrijven een belangrijke beweegreden is om zich op dit multimodale industrieterrein te vestigen. Daarnaast kenmerkt het industrieterrein zich door de diversiteit in gebouwen en haar gebruikers. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein zijn: Pontmeyer, Albert Heijn, Kuehne + Nagel, Rhenus en NedTrain.

Locatie

Op bijzonder fraaie en unieke zichtlocatie langs het tangent Burgemeester Bechtweg N261 op de hoek van Zuiderkruisweg en Centaurusweg aan de rand van Bedrijventerrein Loven. Door deze directe ligging van bedrijventerrein Loven aan de noordelijke ring rondom Tilburg is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend te noemen. Het centraal station is op korte afstand gelegen.

Oppervlakte

Begane grond:               circa 819 m² kantoorruimte
Eerste verdieping:        circa 752 m² kantoorruimte
Tweede verdieping:      circa 805 m² kantoorruimte
Totaal groot:                  circa 2.376 m² V.V.O. kantoorruimte

 Voorzieningen:

  • Centrale entree
  • Aanwezige systeemwanden
  • Aanwezige vloerbedekking
  • Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
  • kabelgoten

Parkeren

Er zijn 85 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Huurprijs

Huurprijzen op aanvraag

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Koopprijs

De koopprijs is op aanvraag en kosten koper.

Kadaster

Gemeente: Tilburg
Sectie: U
Nummer: 969
Grootte perceel: 5.409 m²

Zekerheidsstelling

Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Inlichtingen

Frans Huijbregts
frans@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755

 


Adres:
Zuiderkruisweg 1
5015 TB   Tilburg

Totaal aantal m²:  2.376 m²
Huurbaar vanaf m²:  400 m²
Huurprijs:  Prijs op aanvraag

Koopprijs:  Prijs op aanvraag