VERHUURD

Brochure aanvragen

Observantenhof 11

Korvel als kleurrijke toegangspoort

Korvel is een van dé toegangspoorten tot de Tilburgse binnenstad. Op Korvel zie, beleef en proef je de hele wereld. De Korvelseweg  is kleurrijk, levendig en groen. Winkeliers, ondernemers, huishoudens, ouderen, jongeren, armen en rijken uit de hele wereld zijn op Korvel neergestreken en vieren op alle mogelijke manieren het feest van de diversiteit.

Locatie

De winkelruimte is gelegen aan de inrit naar het parkeerterrein bij de Korvelseweg, dé doorgaande winkelstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De locatie is goed bereikbaar vanaf de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg en ligt nabij de snelweg en het stadscentrum. Het gebied Korvelseweg/Observantenhof kenmerkt zich door het diverse aanbod van winkels, horeca en dienstverlening, gecombineerd met wonen. Maar ook zijn er verschillende lokale en regionale ondernemers gevestigd, gecombineerd met landelijke formules zoals Kruidvat, Trekpleister en de Albalad supermarkt.

Er is gelegenheid tot betaald parkeren aan de Korvelseweg en aan het Observantenhof.

Object

De bij Fiya Wonen in gebruik zijnde winkelruimte is ca. 790 m² groot en kan worden samengevoegd met de naastgelegen winkelruimte, voorheen in gebruik bij Blokker, zodat er een winkelruimte ontstaat van ca. 1.230 m² op de begane grond met een entree op de kop van de Korvelseweg. De op de eerste etage gelegen kantoorruimte is ca. 25 m² groot. Aan de zijde van het Observantenhof is er een mogelijkheid tot het laden en lossen van goederen.

Circa 794 m² winkelruimte nabij het centrum, uit te breiden tot circa 1.230 m² .
Met parkeergelegenheid voor de deur!

Huurprijs

Observantenhof 11 (ca. 794 m²)
Huurprijs : € 75.000,00, per jaar, te vermeerderen met BTW.

In combinatie met naastgelegen winkelruimte:

Observantenhof 11/Korvelseweg 131 (ca. 1.234 m²)
Huurprijs : € 105.000,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

niet van toepassing.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opzegtermijn

12 maanden

Opleverdatum

in nader overleg met verhuurder en vertrekkend huurder.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Huurprijs in combinatie met naastgelegen pand, totaal ca. 1.234 m² winkelruimte is € 105.000,-


Adres:
Observantenhof 11
5025 KX   Tilburg

Totaal aantal m²:  794 m²
Huurbaar vanaf m²:  794 m²
Huurprijs:  € 75.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing