Brochure aanvragen

Juliana van Stolbergstraat 12

Algemeen

Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in de regio Midden-Brabant. In dit verzorgingsgebied wonen bijna een half miljoen mensen. Tilburg investeert fors in de binnenstad. Samen met partijen als Wereldhave, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, diverse ondernemers en bewoners bouwt de gemeente aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Een binnenstad waar mensen graag winkelen, wonen, werken en recreëren. Waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Een binnenstad met sfeer, groen en ruimte voor ontmoeting.

Locatie

Het winkelpand is gelegen aan de Juliana van Stolbergstraat, een zeer bekende winkelstraat van Tilburg, in het fraaie gedeelte tussen de Heuvel(straat) en het drukke Piusplein met haar drukke cafés en terrassen, Mc Donald’s en Burger King en de Emmapassage. De winkelstructuur in de binnenstad wordt kwalitatief verbeterd door het maken van een nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein, de Heuvelstraat en de Emmapassage. Daarnaast wordt de Stadhuisstraat veranderd in een winkelstraat die aansluit op de Emmapassage. Hierdoor ontstaan logische looproutes in de vorm van een ‘winkelrondje’. Deze nieuwe verbindingen hebben tot doel het winkelaanbod verder te versterken en te concentreren, de openbare ruimte te revitaliseren en een betere combinatie van winkel- en woningaanbod in de binnenstad te realiseren. Het kernwinkel-gebied wordt hierdoor compacter, functioneler en beter herkenbaar. Direct achter de Juliana van Stolbergstraat is de vernieuwde parkeergarage Heuvelpoort gelegen.

Aan de Juliana van Stolbergstraat zijn in korte tijd een aantal nieuwe speciaalzaken gevestigd. Zo zijn in korte tijd Fresh, Klubben Hifi, BackWERK en vanaf februari 2020 Van Dal Herenmode nieuw in de straat gevestigd. Bekende namen in de straat zoals Van Arendonk Schoenen, Ulla Popken en Livera zijn al jarenlang in de straat gevestigd.

Object

Representatief, goed onderhouden, winkelpand bestaande uit een begane grond, verdiepingen en  een kelder. Het winkelpand heeft een mooie brede winkelpui van circa 9,5 meter.

De begane grond is ingericht en in gebruik als winkelruimte. De kelder is goed toegankelijk en in gebruik als opslagruimte.

OPPERVLAKTE

Winkelruimte: circa 80 m²
Overige ruimten: circa 130 m²

VOORZIENINGEN

Het opleveringsniveau van de winkel zal in nader overleg worden vastgesteld. In principe zal de huidige indeling inclusief verlichting, airco en warmtegordijn achterblijven.

HUURPRIJS

€ 39.000,- per jaar exclusief BTW

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 17 september 2012, artikel 7:290 BW winkelruimte met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg.


Adres:
Juliana van Stolbergstraat 12
5038 AM   Tilburg

Totaal aantal m²:  210 m²
Huurbaar vanaf m²:  210 m²
Huurprijs:  € 39.000,- p. j.

Koopprijs:  Niet van toepassing