VERHUURD

Brochure aanvragen

Aphroditestraat 75

Algemeen

Bedrijventerrein Vossenberg is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste bedrijventerrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Naast lokaal actieve bedrijven staat Vossenberg ook voor veel grote nationale en internationale bedrijven. Dankzij de noord-oost tangent hebben ook veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven Vossenberg ontdekt.

Locatie

De bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Aphroditestraat 75 op bedrijventerrein ‘Vossenberg I’ te Tilburg.  Bedrijventerrein ‘Vossenberg I’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Dongenseweg en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk). Een bushalteplaats is op 500 meter afstand gelegen.

Object

Het betreft een kantoorunit geheel gelegen op de begane grond van een bedrijfs-verzamelcomplex en meet circa 110 m² . De kantoorruimte, is instapklaar en voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, projecttapijt, kantoorindeling middels metal-stud wanden en een eigen pantry.

HET OBJECT

Kantoor: 110 m²
Parkeerplaatsen: 3 parkeerplaatsen op eigen terrein

Inzake koop: Het betreft een appartementsrecht dat recht geeft op gebruik van kantoorunit op de begane grond, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie F, nummer 5260 A-9, alsmede 3 parkeerplaatsen, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie F, nummer 5260, A-17, A-18 en A-19.

VOORZIENINGEN KANTOOR / SHOWROOM:

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
  • Projecttapijt
  • Kantoorindeling
  • Pantry
  • Alarmsysteem met camera beveiliging
  • Glasvezel aansluiting

PARKEREN

Bij het object horen 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het appartementengebouw

HUURPRIJS

€ 11.700,- per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

KOOPSOM

€ 125.000,- kosten koper

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg

SERVICEKOSTEN

Levering gas, water en elektra rechtstreeks aan leverancier te voldoen. Voor de V.V.,E. zal cirac 80,- per maand in rekening worden gebracht.

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

OVERIGEN

Het terrein van het complex is afgesloten met een hekwerken een elektrisch bedienbare poort. Tevens wordt het terrein bewaakt middels een camerasysteem, beheerd door de V.V.E.


Adres:
Aphroditestraat 75
5047 TW Tilburg   Tilburg

Totaal aantal m²:  110 m²
Huurbaar vanaf m²:  110 m²
Huurprijs:  € 975,- per maand

Koopprijs:  € 125.000,- k.k.