VERKOCHT

Brochure aanvragen

Telefoonstraat 36a Tilburg

Algemeen

Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in de regio Midden-Brabant. In dit verzorgingsgebied wonen bijna een half miljoen mensen. Tilburg investeert fors in de binnenstad. Samen met partijen als Wereldhave, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, diverse ondernemers en bewoners bouwt de gemeente aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Een binnenstad waar mensen graag winkelen, wonen, werken en recreëren. Waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Een binnenstad met sfeer, groen en ruimte voor ontmoeting.

Locatie

Het winkelpand is gelegen aan de Telefoonstraat, een zijstraat van de Heuvelstraat. De winkel-structuur in de binnenstad wordt kwalitatief verbeterd door het maken van een nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein, de Heuvelstraat en de Emmapassage. Daarnaast wordt de Stadhuisstraat veranderd in een winkelstraat die aansluit op de Emmapassage. Hierdoor ontstaan logische looproutes in de vorm van een ‘winkelrondje’. Deze nieuwe verbindingen hebben tot doel het winkelaanbod verder te versterken en te concentreren, de openbare ruimte te revitaliseren en een betere combinatie van winkel- en woningaanbod in de binnenstad te realiseren. Het kernwinkel-gebied wordt hierdoor compacter, functioneler en beter herkenbaar.

Object

Representatief, goed onderhouden, winkelpand bestaande uit een winkelruimte met magazijn. De begane grond bestaat uit een open winkelruimte (circa 150 m²) met centraal geplaatste, naar buiten draaiende toegangsdeuren. Aan weerszijden van de entree royale etalage-mogelijkheid. In de winkelruimte zijn tegen de wanden wandkasten aanwezig. Aansluitend aan de winkelruimte personeels- en magazijnruimte. Op de eerste verdieping een kleine magazijnruimte.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                       circa 150 m²
Magazijn- en personeelsruimte:        circa 30 m²
Magazijn 1e verdieping                        circa 25 m²

Voorzieningen:

  • elektrische installatie;
  • cv-installatie;
  • pantry;
  • airconditioning;
  • inbouwspots;
  • Warmte gordijn.

Vraagprijs

€ 569.000,- k.k.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Overeenkomst

NVM Koopovereenkomst met de benodigde aanvullingen.

Bijzonderheden

Leeg te aanvaarden, vrij van huur en gebruik


Adres:
Telefoonstraat 36A
5038 DM   Tilburg

Totaal aantal m²:  205
Huurbaar vanaf m²:  205
Huurprijs:  Niet van toepassing

Koopprijs:  € 569.000,-