VERHUURD

Brochure aanvragen

Groenstraat 119 Tilburg

ALGEMEEN

Vanwege groei van de praktijk en de daarbij behorende verhuizing naar een nieuwe locatie komt een representatieve kantoor/praktijkruimte beschikbaar. De praktijk is op een zeer dynamische locatie gelegen maar biedt verrassend veel rust door de aanwezige patiotuin.

LOCATIE

De kantoor/praktijkruimte is op een zichtlocatie op de hoek van de Broekhovenseweg met de Groenstraat bij de Jumbo supermarkt gelegen. Een drukke, dynamische locatie maar door de situering van de ruimte naar de patiotuin is het een verrassend rustige locatie. Bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer is prima. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

OBJECT

De kantoor/ praktijkruimte is gelegen op de begane grond en bestaat uit een entree met ontvangstruimte met aansluitend een toilet met voorportaal en een wachtkamer. Via een gang is toegang tot twee spreekkamers met centraal daartussenin een behandelkamer met aansluitend een toilet. Achter de receptiebalie is een administratieruimte met aansluitend een open ruimte met een pantry. Via een spreekkamer en de administratie is de patio-tuin bereikbaar.

OPPERVLAKTE

Begane grond: ca. 113 m² (exclusief patio) en inclusief twee parkeerplaatsen

VOORZIENINGEN PRAKTIJKRUIMTE :

  • Receptiebalie;
  • Twee aparte toiletten;
  • Twee spreekkamers en één centrale behandelkamer;
  • Eigen voorzieningen;
    • Airco;
    • Tuin.

HUURPRIJS

€ 12.000,- per jaar (exclusief BTW)

SERVICEKOSTEN

De levering van gas, water en elektra is zelfstandig.

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg doch op korte termijn mogelijk.

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.


Adres:
Groenstraat 119
5021 EL   Tilburg

Totaal aantal m²:  113 m²
Huurbaar vanaf m²:  113 m²
Huurprijs:  €12.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing