VERHUURD

Brochure aanvragen

NS-Plein 14 Tilburg

Algemeen

Tilburg is natuurlijk vooral bekend als moderne industriestad. Maar ook als kantoorlocatie is Tilburg steeds meer in trek. De ontwikkeling van de Spoorzone draagt daar zeker aan bij. De goede bereikbaarheid van de Spoorzone en de beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige kantoor-gebouwen zorgen voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

Locatie

De kantoorunit is gelegen aan het NS-plein, grenzend aan de Spoorzone. De Spoorzone is volop in ontwikkeling en kent reeds een uitdagende mix van functies welke in de toekomst alleen nog maar zullen toenemen in aantal en diversiteit. Het NS-plein heeft een zeer gunstige ligging. Op steenworp afstand van het centraal station. Wat reizen met het openbaar vervoer gemakkelijk maakt. Reist u met de auto? Dan bent u binnen tien minuten op de snelweg. In de directe omgeving, op het NS-Plein, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Object

Volledig gemoderniseerde kantoorruimte (2018) gesitueerd op de begane grond. De kantoorruimte bestaat uit viertal  kantoor- en spreekkamers ontsloten door een grote open kantoorruimte. Verder beschikt de kantoorruimte over een pantry voorzien van diverse inbouwapparatuur en een gescheiden toiletgroep.

OPPERVLAKTE

Begane grond:                circa 250 m²
Kelder:                               circa    50 m²

VOORZIENINGEN

  • Luxe inbouwkeuken voorzien van vaatwasmachine, koelkast en combi-oven
  • Twee toiletruimtes
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Centrale verwarming
  • Airconditioning
  • Alarm installatie
  • Systeemplafonds met LED-verlichting
  • Vloerbekleding (PVC in combinatie met projecttapijt)
  • Databekabeling

PARKEREN

Op eigen parkeerterrein parkeergelegenheid voor drie voor drie auto’s. Verder voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein.

Huurprijs

€ 37.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPERIODE

De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren, vervolgens huurperioden van telkens 5 jaar.

OPLEVERINGSDATUM

De oplevering geschiedt in onderling overleg.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2013=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd te bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

HUURBETALING

Huurbetaling per maand vooruit te worden voldaan door middel van een automatische incasso.

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Inlichtingen                                           Frans Huijbregts
                                                                    Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
                                                                    info@bressonvankempen.nl
                                                                    telefoon 013 – 5400755


Adres:
NS-Plein 14
5014 DA   Tilburg

Totaal aantal m²:  300 m²
Huurbaar vanaf m²:  300 m²
Huurprijs:  € 37.500,-

Koopprijs:  Niet van toepassing