Brochure aanvragen

Ringbaan Oost 162 Tilburg

Algemeen

Deze kantoorvilla is onderdeel van een ensemble van in totaal drie herenhuizen prominent gelegen aan de Ringbaan Oost. De kantoorvilla is door de huidige eigenaar in 2010 volledig gerenoveerd en ingericht als kantoorruimte. De kantoorvilla beschikt over afsluitbaar parkeerterrein.

Locatie

De kantoorvilla is gelegen aan de Ringbaan Oost ten zuiden van de spoorlijn (Tilburg – Eindhoven / Den Bosch). De Ringbaan Oost vormt samen met de overige Ringbanen een van de belangrijkste verkeersaders binnen Tilburg. De Ringbaan-Oost leidt het autoverkeer van de stad naar de snelweg A58.

Object

Representatieve kantoorvilla met parkeergelegenheid op eigen terrein gelegen op een zichtlocatie aan de Ringbaan Oost. De kantoorvilla bestaat uit twee volwaardige kantoorverdiepingen. De tweede verdieping is ingericht als zelfstandig appartement maar kan eveneens als kantoorruimte worden gebruikt.

Oppervlakte

Begane grond:                                          150 m²
Eerste verdieping:                                   101 m²
Appartement:                                            85 m²

Voorzieningen kantoorruimte :

  • Inbouwkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur.
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Centrale verwarming
  • Airconditioning
  • Rolluiken
  • Alarm installatie
  • Databekabeling

Parkeren

Mogelijkheden voor parkeren van zes auto’s en plaatsen fietsen op eigen terrein. Het parkeerterrein is af te sluiten met een elektrische schuifpoort.

Huurprijs

Vul hier de afgesproken huurprijs in € 48.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg / per direct.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan.


Adres:
Ringbaan Oost 162
5018 HA   Tilburg

Totaal aantal m²:  336 m²
Huurbaar vanaf m²:  336 m²
Huurprijs:  € 48.000,-

Koopprijs:  Niet van toepassing