Brochure aanvragen

Nimrodstraat 19 Tilburg

Algemeen

De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit in totaal 3 bedrijfsunits en 8  kantoorunits. Het complex is medio 2000/2001 gebouwd.

Locatie

De bedrijfsunit is gelegen in Tilburg West in de wijk ’t Zand op een binnenwijks bedrijventerrein.  Wijk ’t Zand wordt gekenmerkt door een mix van woningbouw en bedrijvigheid. In de directe nabijheid bevinden zich het winkelcentrum ‘De Westermarkt’ en het NS station Tilburg West.
De bedrijfsunit is aan drie zijden gelegen aan de openbare weg. De kantoorzijde bevindt zich aan de Nimrodstraat en de bedrijfsruimte is toegankelijk via de Meutestraat.
Aan de noord-en oostgrens van het Zand ligt een grote voorzieningenstrook met o.a. Twee Stedenziekenhuis, Huisartsenpost, Thebe, GZZ, Traverse, Skaeve Huze, scholengemeenschap de Rooipannen, Vakcollege Westhoeve, zorgcentrum de Kievitshorst. Op het bedrijventerrein rond de Nimrodstraat / Beneluxlaan zijn overwegend kleinschalige bedrijven gevestigd.

Object

Moderne goed onderhouden bedrijfs-unit, bestaande uit een bedrijfsruimte  (520 m²) in combinatie met kantoorruimte (195 m²) in twee bouwlagen. De zijde aan de Nimrodstraat (kantoorruimte) bestaat uit een gemetselde gevel met daarin aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing. De zijde (bedrijfsruimte) van de Meutestraat bestaat uit een lage borstwering met daarop sandwich-panelen. De bedrijfsruimte is toegankelijk via twee elektrische overheaddeuren en een loopdeur.

Oppervlakte

Kantoor:                                                      195 m²
Bedrijfsruimte:                                         525 m²

Voorzieningen:

  • lichtstraat;
  • twee elektrische overheaddeuren;
  • gescheiden toiletgroep;
  • keukenblok;
  • vier kantoorkamers;
  • kantine met inbouwkeuken;
  • vlakke betonvloer

Parkeren

Parkeren is ruim voorhanden op de openbare weg.

Huurprijs

€ 47.500,- per jaar excl. servicekosten en BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn mogelijk

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Nimrodstraat 19
5042 WX   Tilburg

Totaal aantal m²:  720 m²
Huurbaar vanaf m²:  300 m²
Huurprijs:  € 47.500,-

Koopprijs:  Niet van toepassing