Brochure aanvragen

Spoorlaan 378 Tilburg, tweede verdieping

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 7e stad van Nederland en economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE

De kantoorruimte ruimte is gelegen in de binnenstad van Tilburg. De ligging is bijzonder gunstig, midden in het bruisende centrum van Tilburg en op 250 m¹ afstand van het NS Station. Deze locatie heeft een sleutelpositie in het centrum van Tilburg vanwege de nieuwe onderdoorgang van de spoorlijn. Door deze onderdoorgang wordt het oude centrum van Tilburg met de in ontwikkeling zijnde Spoorzone verbonden. In de directe nabijheid van het object bevinden zich historische straatjes, beter bekend als ‘dwaalgebied Binnenstad –West’, waar theaters, muziek- en kunstpodia, galerieën en bijzondere winkeltjes gehuisvest zijn. Aan de Spoorlaan is een mix van commerciële dienstverlening, horeca en kantoren aanwezig. Er zijn maar liefst 7 openbare parkeergelegenheden op loopafstand gelegen.

OBJECT

De kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping van het object, te bereiken met zowel de vaste trap als met de lift. De kantoorruimte is voorheen in gebruik geweest als fysiotherapie annex fitnessruimte, waardoor er veel mooie grote open ruimtes zijn. Tevens zijn er enkele kleine kantoorkamers aanwezig.

HUURPRIJS

€ 135,- per m² per jaar excl. servicekosten en BTW.
huurprijs per parkeerplaats per jaar is € 1.100,- excl. BTW.

VOORZIENINGEN KANTOOR:

• Centrale entree
• Lift
• Een luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning
• Koeling zowel via de luchtbehandeling als aanwezige splitunits
• Kabelgoten
• Eigen toiletruimte

HUURDER KAN TEVENS GEBRUIK MAKEN VAN:

• Aanwezige systeemplafond
• Aanwezige (kantoor-) indeling

PARKEREN

Twee parkeerplaatsen op eigen afgesloten parkeerterrein. Openbare parkeergelegenheid (betaald) is op loopafstand gelegen.

SERVICEKOSTEN

€ 35,- per m² per jaar, excl. BTW.
Door of vanwege verhuurder kan de levering van o.a. de volgende zaken en diensten worden verzorgd:

  • elektriciteitsverbruik, warmtelevering en waterverbruik, allen inclusief vastrecht;
  • de riool- en reinigingsrechten;
  • kosten verbonden aan de huur en lediging van vuilcontainers;
  • correctief, preventief en functioneel onderhoud van gebouwgebonden (elektrotechnische) installaties, waaronder de brandmeldinstallatie en de installatie van de schuifpoort op het parkeerterrein;
  • onderhoud en periodieke controle van de liftinstallatie;
  • schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, lift, parkeerterrein, beglazing (buitenzijde) en beglazing gemeenschappelijke ruimten;
  • onderhoud buitenterrein;
  • gladheidsbestrijding;
  • 5% administratiekosten in rekening.

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

BIJZONDERHEDEN

Het pand is voorheen in gebruik geweest als een fysiotherapie / fitnessruimte. In het pand zitten vooral zorg-gerelateerde gebruikers, zoals een huisartsenpraktijk en een psychologen-praktijk. Een nieuwe invulling met een duidelijk link naar gezondheid en zorg zouden hier perfect passen. Uiteraard zijn andere invullingen ook mogelijk.

Het pand valt binnen het bestemmingsplan Binnenstad 2010 :

De voor ´Centrum-Binnenstad´ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. detailhandel;
b. bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten-functiemenging onder de categorieën A en B, met uitzondering van:

1. bedrijfsactiviteiten als bedoeld in artikel 41 van de Wet geluidhinder jo. artikel 2.4. van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer van de Wet Milieubeheer,
2. risicovolle inrichting;

c. opslagen en installaties, die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van Bedrijfsactiviteiten-lijst opslagen en installaties onder de categorieën A en B met uitzondering van:

1. opslagen en installaties, vallend onder artikel 41 van de Wet geluidhinder jo. artikel 2.4. van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer,
2. opslagen en installaties, die plaats hebben binnen een risicovolle inrichting;

d. bedrijven die zijn genoemd in Bijlage 4 Overzicht bedrijven met afwijkende milieucategorie met uitzondering van:

1. bedrijven als bedoeld in artikel 41 van de Wet geluidhinder jo. artikel 2.4. van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer van de Wet Milieubeheer,
2. risicovolle inrichtingen;

e. kantoren;
f. maatschappelijke voorzieningen;
g. cultuur en ontspanning;
h. recreatie;
i. sport;
j. dienstverlening;


Adres:
Spoorlaan 378
5038 CD   Tilburg

Totaal aantal m²:  402 m²
Huurbaar vanaf m²:  402 m²
Huurprijs:  € 54.270,-

Koopprijs:  Niet van toepassing