VERHUURD

Brochure aanvragen

Burgemeester van de Mortelplein 55 Tilburg

Algemeen

Op de hoek van het Burgemeester van de Mortelplein met de Heinsiusstraat is een mooie commerciële, volledig gerenoveerde kantoor/winkelruimte gelegen. Het omvat een kantoor/winkelruimte, een ruime pantry/personeelsruimte, een magazijnruimte met bergzolder en eigen toegang aan de achterzijde en een dubbele toiletgroep met garderobekast.  Alle nutsvoorzieningen zijn verzelfstandigd.

Locatie

De commerciële ruimte (ca 90 m2) kenmerkt zich door een mooie en ruime lichtinval via vier grote ramen aan de zijkant. Aan de voorzijde, onder de overbouwing, zijn de entree en een grote etalage gesitueerd.  Vanwege de ligging op de hoek heeft de ruimte een grote zichtwaarde.

Parkeren is direct voor de deur aan de openbare weg in ruime mate aanwezig. Parkeren is gratis.

De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een concentratie van winkels en voorzieningen aan het Burgemeester van de Mortelplein. Er zijn bekende lokale winkels zoals Patisserie Walter van Erven en Medinilla Bloemsierkunst gevestigd maar ook de dagelijkse boodschappen in de vorm van een Spar supermarkt en Bakkerij Van Lieshout zijn aanwezig.

Het Burgemeester van de Mortelplein is uitstekend bereikbaar via de Ringbaan West.

Object

De commerciële ruimte is altijd in gebruik geweest als kantoorruimte. Het bestemmingsplan is erg ruim en staat naast kantoren ook detailhandel, maatschappelijke instellingen en (zorg)dienstverlening toe. De ruimte is volledig op de begane grond gelegen.

Per direct beschikbaar

Oppervlakte

Commerciële ruimte                              circa 115 m²

Voorzieningen:

  • Nieuwe toiletgroep
  • Nieuwe keuken/kantine
  • Zelfstandige nutsvoorzieningen

Parkeren

Gratis parkeren aan de openbare weg.

Huurprijs

€ 1.950,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurperiode

5 + 5 jaar.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Burgemeester van de Mortelplein 55
5037 PK   Tilburg

Totaal aantal m²:  115 m²
Huurbaar vanaf m²:  115 m²
Huurprijs:  € 1.950,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing