VERHUURD

Brochure aanvragen

Tijvoortsebaan 8T Goirle

Algemeen

Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutsebaan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda en ‘s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Bushalte is op loopafstand gelegen.

Object

Op bedrijventerrein Tijvoort gelegen hoogwaardig en nieuw gebouwd bedrijvencomplex Forza, bestaande uit 26 zelfstandige bedrijfsruimten. Momenteel zijn enkele bedrijfsruimten voor verhuur of verkoop beschikbaar. Elke bedrijfsruimte is groot circa 190m2, bestaande uit 75m2 kantoorruimte verdeeld over begane grond en verdieping, 115m2 bedrijfsruimte met overheaddeur en mogelijkheid voor een extra entresolvloer en 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur. De bedrijfsruimten kunnen zakelijk worden gebruikt voor opslag of productie gecombineerd met kantoorruimte of showroom, maar zijn ook bijzonder geschikt voor particulier gebruik voor bijvoorbeeld stalling of opslag.

Oppervlakte

Kantoor:                                                     70 m² verdeeld over 2 bouwlagen
Bedrijfsruimte:                                         115 m²
Parkeerplaatsen:                                      2 plaatsen

Voorzieningen kantoor / bedrijfsruimte :

  • vlakke betonvloer;
  • handbediende overheaddeur;
  • keukenblok met koelkast;
  • toilet en fonteintje;
  • vrije overspanning in de bedrijfsruimte;

Parkeerruimte                                     

Bij het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen, voor de bedrijfsruimte gelegen.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 18.000,- per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, doch niet eerder dan februari 2021

Servicekosten

De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten zijn op aanvraag.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Inlichtingen                                           Frans Huijbregts


Adres:
Tijvoortsebaan 8T
5051 HJ   Goirle

Totaal aantal m²:  185 m²
Huurbaar vanaf m²:  185 m²
Huurprijs:  € 1.500,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing