Brochure aanvragen

Simon de Cockstraat 12c-d Tilburg

Algemeen

Industrieterrein Kraaiven is gelegen aan de Noordwest zijde van Tilburg en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. In de nabije omgeving van deze locatie zijn een aantal grote en/of bekende bedrijven gevestigd zoals Ad van Geloven Snacks, IFF, NSK, Fabory, Destil, Bosch en Swaans.

Locatie

De dubbele bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Simon de Cockstraat op bedrijven-terrein ‘Kraaiven’ te Tilburg en maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een achterterrein. Bedrijventerrein ‘Kraaiven’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de Midden Brabantweg snel de A58 en de A59.

Object

De bedrijfsunit bestaat uit een hoge bedrijfsruimte (circa 8 meter) met twee elektrisch bedienbare overheaddeuren. Er is inpandig een klein kantoortje met een toilet en een pantry aanwezig. De bedrijfsunit is verder voorzien van twee heaters en vier TL-lichtstraten.

Oppervlakte

Begane grond:                  ca. 340 m²

Voorzieningen bedrijfsruimte :

  • Twee elektrisch bedienbare overheaddeuren;
  • Uitgebreide meterkast voorzien van krachtstroom;
  • Toilet en fonteintje;
  • Kleine aparte kantoorkamer (inventaris en vloer ter overname);
  • Monoliet gestorte betonvloer;
  • 4 TL lichtstraten:
  • Vrije hoogte van circa 8 meter.

Huurprijs

€ 1.700,- per maand excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten

€ 500,- per maand excl. BTW.

De servicekosten omvatten de levering van gas, water en elektra op basis van een tussenmeter.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg doch op korte termijn

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Simon de Cockstraat 12 c - d
5048 AW   Tilburg

Totaal aantal m²:  340 m²
Huurbaar vanaf m²:  340 m²
Huurprijs:  € 20.400,-

Koopprijs:  Niet van toepassing