VERHUURD

Brochure aanvragen

Aresstraat 13-05 Tilburg

Moderne bedrijfsunit gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex

Algemeen

Deze gerenoveerde bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex met soortgelijke bedrijfsunits.  Het betreft een multifunctionele ruimte verdeeld over een begane grond en eerste verdieping.

Locatie

De bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Aresstraat op bedrijventerrein ‘Vossenberg’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Vossenberg’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Dongenseweg en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk).

Object

Het betreft een bedrijfsunit bestaande uit twee verdiepingen. De begane grond is via een loopdeur en een overheaddeur bereikbaar en beschikt over een meterkast met stadsverwarming en krachtstroom, verlichting en een toilet. Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar waar in de werkruimte een nieuw pantryblok met close-inn boiler, verlichting en een apart kantoor zijn gelegen.

De gehele unit is recent opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe dubbele beglazing. De vrije hoogte bedraagt circa 2,8 meter.

Oppervlakte

Bedrijfsruimte begane grond:            ca. 65 m²  BVO
Bedrijfsruimte 1e verdieping:              ca. 65 m²  BVO

Voorzieningen bedrijfsruimte:

  • Electrische overheaddeur
  • Monoliet betonvloer
  • Krachtstroom
  • Verwarming via radiatoren
  • Houten trap naar 1e verdieping
  • Toilet en pantry

Parkeren

Voor de deur zijn 2 eigen parkeerplaatsen gelegen.

Huurprijs

€ 1050,- per maand excl. servicekosten en BTW

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Aresstraat 13-05
5048 CD   Tilburg

Totaal aantal m²:  130 m²
Huurbaar vanaf m²:  130 m²
Huurprijs:  € 1050,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing