Brochure aanvragen

Koningsoord 134 Berkel-Enschot

Algemeen

Berkel-Enschot heeft een nieuw dorpshart. Dit dorpshart is genaamd “Koningsoord”. Het voormalige klooster Koningsoord is inmiddels al getransformeerd naar wonen, cultuur en horeca. Recent is het nieuwe winkelcentrum Koningsoord opgeleverd. Boven de winkels zijn woonappartementen gelegen.

In het nieuwe compacte winkelcentrum Koningsoord zijn op strategische plaatsen drie supermarkten gelegen te weten: Jumbo, Albert Heijn en Aldi. Daarnaast zullen o.a. Hema, Kruidvat, Primera, Jola en Brainwash in het winkelcentrum komen te zitten, net als een aantal speciaalzaken waaronder een slijter, bakkers, bloemenzaak en een visspeciaalzaak.

Locatie

Het betreft een winkelruimte die is gelegen in ‘bouwblok B’.

Object

De commerciële ruimte is casco afgewerkt. Er zijn aluminium puien geplaatst met dubbele beglazing (HR++) voorzien van een entreepartij bestaande uit een dubbele draaideur.

De ruimte is verder voorzien van een meterkast met daarin een water,- elektra- en gasaansluiting.  De winkel heeft het energielabel A.

OPPERVLAKTE

Unit B08 (Koningsoord 134) 125 m² BVO

VOORZIENINGEN

De ruimte wordt casco opgeleverd met een aluminium pui en een meterkast. Indien de twee winkels gecombineerd worden dan zal de tussenwand worden verwijderd.

PARKEREN

Ruime parkeergelegenheid op parkeerterreinen.

HUURPRIJS

€ 215 ,- per m² BVO per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, afwijkende huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht. Daarnaast zal er sprake zijn van collectieve service- en/of promotiekosten.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Koningsoord 134
5057 DL   Berkel-Enschot

Totaal aantal m²:  ca. 125 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  €215,- per m² per jaar

Koopprijs:  €331.250,-