VERHUURD

Brochure aanvragen

Spoorlaan 372A Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Locatie

De commerciële ruimte  is gelegen in de binnenstad van Tilburg. De ligging is bijzonder gunstig, midden in het bruisende centrum van Tilburg en op 250 meter afstand van het NS Station.  Deze locatie heeft  een sleutelpositie in het centrum van Tilburg vanwege de  nieuwe onderdoorgang van de spoorlijn. Door deze onderdoorgang wordt het oude centrum van Tilburg met de in ontwikkeling zijnde Spoorzone verbonden.  In de directe nabijheid van het object bevinden zich historische straatjes, beter bekend als ‘dwaalgebied Binnenstad –West’, waar theaters, muziek- en kunstpodia, galerieën en bijzondere winkeltjes gehuisvest zijn. Aan de Spoorlaan is een mix van commerciële dienstverlening, horeca en kantoren aanwezig.

Object

Deze multifunctionele ruimte is geheel op de begane grond gelegen. De ruimte is zowel als kantoorruimte, winkelruimte als lichte horecaruimte te gebruiken. De frontbreedte van het object is bijna 10 meter en biedt prachtige mogelijkheden op deze ideale zicht locatie.

Oppervlakte

Winkel / horeca / kantoorruimte:                         ca. 128 m²
Parkeerplaatsen:                                                       1 stuks

Opleveringsniveau

Het object wordt casco opgeleverd.

Parkeren

1 parkeerplaats op eigen afgesloten parkeerterrein. Openbare parkeergelegenheid (betaald) is op loopafstand gelegen.

Huurprijs

Deze is op aanvraag. De huurprijs zal afhankelijk van duur, ingangsdatum, gebruik en overige ter zake doende punten worden vertaald naar een marktconforme prijs.

Huurprijs per parkeerplaats € 1.100,- per parkeerplaats per jaar, excl. BTW

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model kantoor- en overige bedrijfsruimte dan wel Winkelruimte en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100 bij winkelcontract, 2015=100 bij kantorencontract).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per 1 maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden

In de nabije omgeving van het pand zitten vooral zorg-gerelateerde gebruikers, zoals huisartsen, tandartsen en zorginstelling. Een horecagelegenheid met een duidelijk link naar gezondheid en zorg zouden hier perfect passen. Uiteraard zijn andere invullingen ook mogelijk.


Adres:
Spoorlaan 372A
5038 BK   Tilburg

Totaal aantal m²:  128 m²
Huurbaar vanaf m²:  128 m²
Huurprijs:  Marktconform

Koopprijs:  Niet van toepassing