VERHUURD

Brochure aanvragen

Watertorenplein 7 Tilburg

Algemeen

Vanwege groei was verhuizing naar een nieuwe locatie voor de voormalig huurder noodzakelijk. Dit betekent dat een representatieve kantoor/praktijkruimte beschikbaar komt. De ruimte is op een  centrale locatie gelegen en biedt verrassend veel ruimte.

Locatie

De kantoor/praktijkruimte is gelegen aan het Watertorenplein ter hoogte van het kleine parkje bij de Beukenstraat/Regenboomstraat. De bereikbaarheid per  auto, fiets  en openbaar vervoer is via de Hart van Brabantlaan en de Bredaseweg prima. Er is voldoende parkeerruimte (betaald/vergunning) voor de deur beschikbaar.

Object

De kantoor/praktijkruimte is gelegen op de begane grond en bestaat uit een entreehal met receptie met aansluitend een toilet.  Achter de receptiebalie is een kantoorkamer gelegen, via een gang worden een spreekkamer en sanitaire ruimte ontsloten. Aan de achterzijde van de ruimte is een grotere open ruimte met een pantry gelegen met aansluitend nog een toilet en een achter/nooduitgang.

Oppervlakte

Begane grond:                  ca. 100 m²

Voorzieningen praktijkruimte :

  • Receptie;
  • Twee aparte toiletten;
  • Spreekkamer;
  • Kantoorkamer en kantoorruimte;
  • Pantry;
  • Sanitaire ruimte;
  • Eigen elektravoorziening en eigen C.V.-ketel;
  • Glasvezelaansluiting;
  • Systeemplafonds, verlichting en scheidingswanden.

Huurprijs

€ 1.100,- per maand (er is geen BTW van toepassing)

Servicekosten

De levering van elektra is zelfstandig, gas middels tussenmeter.

Huurperiode

5 + 5 jaar, kortere huurperiode in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg doch op korte termijn mogelijk.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 


Adres:
Watertorenplein 7
5038 NR   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 100 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 100 m²
Huurprijs:  € 13.200,-

Koopprijs:  n.v.t.