Brochure aanvragen

Van Bylandtachterstraat 24

Tilburg algemeen:

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Locatie:

Het object is gelegen in de wijk ‘Hasselt’ ten noorden van het centrum van Tilburg. Deze wijk is een van de oudste wijken van Tilburg en daardoor erg bekend bij de inwoners. De panden in de wijk hebben veelal een woonbestemming, daarnaast zijn er panden met een winkel-, industrie- of kantoorfunctie. Vanaf de locatie van het onderhavige object is zowel de Ringbaan-West als de Ringbaan-Noord erg snel te bereiken. Door deze ligging bent u erg snel op een van de snelwegen rondom Tilburg richting Eindhoven, Breda, Den Bosch en Waalwijk.

Object:

Het pand dat in 1940 werd gebouwd is voorheen gebruikt door een drukkerij waarna het pand een herindeling heeft ondergaan. Inmiddels bestaat het pand uit 4 bedrijfsunits van verschillende groottes en een apart kantoor met pantry op de begane grond en 11 kantoren met gezamenlijk een pantry en sanitaire voorzieningen op de eerste verdieping. Alle bedrijfsunits beschikken over een elektrische roldeur en één van de units beschikt over een eigen keuken. Het pand is gelegen op een woonterrein met bedrijvigheid waarvan volgens het bestemmingsplan 100% bebouwd mag worden met een maximale bouwhoogte van 6 meter. Hierbij moet in acht worden genomen dat er recht van overpad geldt voor de woningen achter het pand. Daarnaast is in het bestemmingsplan opgenomen dat er geen woningen gerealiseerd mogen worden in dit object. Desondanks zijn er veel mogelijkheden met het pand dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden zoals detailhandel, groothandel, productie, horeca of dienstverlening.

Oppervlakte:

Bedrijfsruimten + kantoor begane grond: ca. 260 m² BVO
Kantoren 1e verdieping: ca. 260 m² BVO

Voorzieningen bedrijfsruimte:

• Electrische roldeuren
• Betonvloer
• Verwarming via radiatoren

Voorzieningen kantoren:

• Verwarming via radiatoren
• Houten trap naar 1e verdieping
• Toiletten en douches
• Keukenblok met koelkast

Parkeren:

Enkele meters buiten het terrein zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. Op het terrein kan er laden en lossen plaatsvinden voor de ingang van de units.

Vraagprijs:

€ 465.000,- k.k.

Opleverdatum: 

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

Zekerheidsstelling:

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:

Nader door koper te bepalen.

Inlichtingen:

Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
info@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Van Bylandtachterstraat 24
5046 MB   Tilburg

Totaal aantal m²:  520 m2
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 465.000,-