Brochure aanvragen

Vollerstraat 12

Algemeen:

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle.Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

Locatie:

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutse-baan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Bushalte is op loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal 245 bedrijfsvestigingen, dit aantal groeit al jaren lang ieder jaar.

Object:

Het object is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit vier bedrijfsunits gebouwd in 1984 elk met eigen entree en (mogelijkheid tot) kantoorruimte. Twee van de units zijn voorzien van een overheaddeur. De andere twee units hebben een showroom met etalage aan de voorzijde, hiervan is één unit verhuurd aan een lijstenmakerij, deze unit is af te sluiten met een elektrische roldeur.

In het bestemmingsplan is opgenomen dat bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 zich op deze locatie mogen vestigen. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter. De totaal bebouwde oppervlakte bedraagt ca. 700 m² op een perceel van ca. 900 m² waarmee het maximale bebouwingspercentage is bereikt.

Oppervlakte:

Begane grond eerste verdieping:
Unit 1 (nr. 12c):  152 m² VERHUURD
Unit 2 (nr. 12b): 202 m² 170 m²
Unit 3 (nr. 12a): 244 m² 45 m²
Unit 4 (nr. 12): 100 m²

Voorzieningen bedrijfsruimte:

• Overheaddeuren
• Betonvloer
• Houten trappen naar 1e verdiepingen
• Toilet aanwezig in iedere unit
• Pantry aanwezig in iedere unit
• Verwarming d.m.v. radiatoren

Parkeren:

Er is parkeerruimte beschikbaar voor meerdere voertuigen aan de voorzijde van het gebouw.

Vraagprijs: 

€ 585.000,- k.k.

Opleverdatum:

Aanvaarding in overleg , op korte termijn.

Zekerheidsstelling:

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:

Nader door koper te bepalen.

Inlichtingen:

Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
info@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Vollerstraat 12
5051 JV   Tilburg

Totaal aantal m²:  913 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 585.000,- k.k.