Brochure aanvragen

Eindsestraat 129A Dongen

Diverse moderne kantoorunits te huur nabij Tilburg in verzamelgebouw ‘Rosario Business Center’.

Oppervlaktes van 30 m², 58 m² en 140 m²

Algemeen: 

Het dorp Dongen telt zo’n 26.000 inwoners en heeft van oudsher een industrieel karakter. Het dorp stond vroeger bekend om de leerlooierijen, tegenwoordig zijn er allerlei vormen van bedrijvigheid terug te vinden. De gemeente Dongen bestaat sinds 1 januari 1997 uit het grotere Dongen, het landelijk gelegen dorp ’s Gravenmoer en de kleine groene kernen Vaart en Klein-Dongen. Het centrum van Dongen ligt op zo’n 5 kilometer vanaf Tilburg en Oosterhout en zo’n 10 kilometer van Breda. Onderhavige object ligt echter aan de rand van Tilburg, een stad met meer dan 220.000 inwoners en economisch gezien een succesvolle regio met een goede infrastructuur.

Locatie:

Bedrijventerrein ‘De Wildert’ ligt aan de Eindsestraat, tussen Dongen en Tilburg. Door de ligging direct aan de Noordwesttangent bent u vlot op weg richting Tilburg, Breda, Oosterhout en Waalwijk. Het object ligt daarmee ook gelijk aan de rand van het Tilburgse industrieterrein ‘Vossenberg’. Ook met het openbaar vervoer zijn de kantoren goed te bereiken, er bevindt zich een bushalte op loopafstand. Naastgelegen bedrijventerrein ‘Vossenberg’ is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste industrieterrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners).

Object:

Het sfeervolle kantoorverzamelgebouw ‘Rosario Business Center’ is gebouwd in 2001 en gelegen in een groene omgeving op bedrijventerrein ‘De Wildert’, links naast het terrein van Coca-Cola en tegenover het Tesla terrein. Binnen ‘Rosario Business Center’ zijn er momenteel in totaal drie kantoorunits beschikbaar. U deelt met de andere kantoorgebruikers een gezamenlijke hal met ontvangstruimte, pantry, twee toiletgroepen en binnentuin. Op het omheinde buitenterrein dat afsluitbaar is door middel van een automatisch hekwerk is voldoende parkeerruimte beschikbaar. De kantoorunits zijn in principe alle dagen beschikbaar en toegankelijk voor de huurders. Bent u op zoek naar een fijne werkplek in een rustige omgeving dan moet u zeker eens komen kijken.

Oppervlakte:

Unit A 30 m²
Unit B 58 m²
Unit C 140 m²

Voorzieningen:

• wanden en plafonds systeembouw;
• plafonds met TL-lichtarmaturen;
• individuele databekabeling;
• gezamenlijke pantry met vaatwasser en koelkast;
• alarminstallatie (separaat per unit in te stellen);
• mechanische ventilatie;
• klimaatbeheersing;
• elektrisch bedienbare zonnescreens.

Parkeren:

Op het buitenterrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het terrein is omheind en afgesloten
met een automatisch hekwerk.

Huurprijs:

Kantoorunit A, inclusief gezamenlijke ruimten: € 500,- per maand;
Kantoorunit B, inclusief gezamenlijke ruimten: € 750,- per maand;
Kantoorunit C, inclusief gezamenlijke ruimten: € 1.600,- per maand.

Huurperiode:

Minimaal 2 jaar, overige huurperioden in overleg.

Opleverdatum:

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

Overeenkomst:

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a
BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en
nodige aanvullingen.

Indexering:

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten
prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS
(2000=100).

Zekerheidsstelling:

Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW).

Omzetbelasting:

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling:

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Eindsestraat 129A
5105 NA   Dongen

Totaal aantal m²:  30m²-58m²-140m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 30 m²
Huurprijs:  Vanaf € 500,- per maand