VERHUURD

Brochure aanvragen

Dostalstraat 64-17 Tilburg

DOSTALSTRAAT 64-17 VAN NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELCOMPLEX ‘SQUAREBOX’, GELEGEN NABIJ WAGNERPLEIN.

 

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE

De bedrijfsunits aan de Dostalstraat zijn strategisch gelegen in het stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ nabij winkelcentrum ‘Wagnerplein’ en uitvalswegen richting Breda, Waalwijk en Eindhoven. De units zijn gelegen op een rustige plek in een woonwijk, buiten het industrie terrein. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is hierdoor goed, bushalte bevindt zich om de hoek.

OBJECT

Het object is een bedrijfsverzamelcomplex genaamd ‘SQUAREBOX’ bestaande uit 18 representatieve bedrijfsunits met parkeerplaatsen gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’. Het complex wordt eind maart 2022 opgeleverd en verkeerd dus in nieuwstaat. De units worden onderhoudsarm en duurzaam opgeleverd en zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, gevlinderde betonvloer met voorbereiding voor vloerwarming, geïsoleerde gevelpanelen op een betonnen borstwering, elektrische overheaddeur en krachtstroom. Onderhavige object beschikt over twee verdiepingen, op de begane grond bevindt zich een bedrijfsruimte voorzien van een overhead deur, op de eerste verdieping bevindt zich kantoorruimte. Er wordt een pantry op de eerste verdieping geplaats en onder de trap zal een toilet worden gerealiseerd. Daarnaast wordt er een mogelijkheid gecreëerd om de bovenverdieping apart af te sluiten en zal er verlichting worden geplaatst.

OPPERVLAKTE

Begane grond 83 m²
Eerste verdieping 82 m²

HUURPRIJS

€2.100,- per maand excl. BTW

VOORZIENINGEN

• Overheaddeur
• Gevlinderde betonvloer
• Aluminium kozijnen incl. HR++ glas
• Krachtstroom
• Toilet
• Pantry
• Afsluitbare bovenverdieping
• Verwarming
Optioneel:
• Systeemplafond met armaturen
• Voorzetwanden
• Vloerafwerking

PARKEREN

Unit 64-17 beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich meerdere (gratis) parkeerplaatsen.

SERVICEKOSTEN

Nader te bepalen

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Dostalstraat 64-17
5011 LA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 165 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2100,- per maand