Brochure aanvragen

Dostalstraat 64 Tilburg

NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELCOMPLEX ‘SQUAREBOX’, GELEGEN NABIJ WAGNERPLEIN.

Verschillende units te huur vanaf begin 2022.

Algemeen

Bedrijfsverzamelcomplex in aanbouw, bestaande uit 18 representatieve bedrijfsunits met parkeerplaats(en). De units, met een oppervlakte van 66 m² tot 161 m² worden begin 2022 casco opgeleverd aan de kopers. Afwerkingsniveau is per unit nader te bepalen. Verschillende units van het complex worden te huur aangeboden.

Locatie

De bedrijfsunits worden gerealiseerd aan de Dostalstraat. De Dostalstraat is strategisch gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’, nabij winkelcentrum ‘Wagnerplein’ en uitvalswegen richting Breda, Waalwijk en Eindhoven. Het bedrijventerrein is gelegen in een woonwijk en veelal omringt door woonpercelen. Een terrein als deze binnen de bestaande stadgrenzen is zeer uniek.

Units

De units worden onderhoudsarm en zeer duurzaam opgeleverd en zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, gevlinderde betonvloer met voorbereiding voor vloerverwarming, geïsoleerde gevelpanelen op een betonnen borstwering en een elektrische overheaddeur met een hoogte van 3,5 meter. In de units zonder verdiepingsvloer bestaat de mogelijkheid om er alsnog (in overleg met de eigenaar) een verdiepingsvloer in te maken, vrije hoogte van deze units bedraagt 4,15 meter.

Huurprijs

Vanaf €750,- per maand exclusief BTW.

Informatie

Kijk voor meer informatie op de website van project www.SQUAREBOX.nl en vraag overige informatie op.


Adres:
Dostalstraat 64
5011 LA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 66 m² - 161 m²
Huurbaar vanaf m²:  66 m²
Huurprijs:  Vanaf €750,-