VERHUURD

Brochure aanvragen

Kooikerstraat 6 Tilburg

ALGEMEEN

Deze in 2007 opgeleverde bedrijfsunit maakt deel uit van een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw met diverse kantoor- en bedrijfsunits.

LOCATIE

Het object is gelegen aan de Kooikerstraat in nabij de winkelcentrum ‘Westermarkt’ (Tilburg-West )en diverse andere voorzieningen. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken en ligt zich slechts op enkele autominuten van diverse invalswegen.

OBJECT

Kantoorruimte: entree naar hal met meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de trapopgang naar kantoorruimte op de eerste verdieping. De kantoorruimte op de eerste verdieping is voorzien van openslaande deuren naar dakterras, een afgescheiden spreekruimte  en een luxe pantry met vaatwasmachine en koelkast.

VOORZIENINGEN

– cv-installatie;
– luxe pantry;
– mechanische ventilatie;
– dakterras bij kantoorruimte;

HUURPRIJS

€ 850,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURPERIODE

De huurperiode wordt in overleg vastgesteld, flexibele huurperioden mogelijk met een minimum van twee jaar.

HUUROVEREENKOMST

Standaard conform ROZ-model met eventuele aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijks conform CPI-prijsindexcijfer CPI alle huishoudens, (2006 = 100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING

In overleg.

OMZETBELASTING

Er wordt geopteerd voor met BTW belaste verhuur. Indien de huurder niet aan het ’90 %-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

AANVAARDING

In overleg.


Adres:
Kooikerstraat 6
5042 XC   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 80 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 850,- per maand