VERHUURD

Brochure aanvragen

Jules Verneweg 10b Tilburg

Goed onderhouden strategisch gelegen bedrijfshal op afsluitbaar terrein

 

Bedrijven actief in de autobranche zijn uitgesloten voor deze locatie

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

LOCATIE

Het object is gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Jules Verneweg en de Kapitein Nemostraat op bedrijventerrein Loven. De Jules Verneweg vormt de ontsluitingsweg van het bedrijventerrein. Door de directe ligging van bedrijventerrein Loven aan de noordelijke ring rondom Tilburg en de aansluiting op de Bosscheweg richting het centrum en Berkel-Enschot is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend te noemen. Het centraal station is op korte afstand gelegen en naast de ingang van het object is een parkeerplaats voor de deelscooters van Go Sharing gelegen. Gezien de nabijheid van spoor, weg én water is Loven een multimodaal bedrijventerrein. In het noordelijke deel zijn de grotere bedrijven gevestigd, zoals het distributiecentrum van Albert Heijn, Kuehne + Nagel en de Tilburg Barge Terminal. Het terrein is ruim 200 hectare en er zijn circa 260 bedrijven gevestigd, er zijn op het terrein ruim 6000 personen werkzaam. De ondernemingen zijn actief in de bouw, dienstverlening, handel, industrie, transport, installatie en onderhoud.

 

OBJECT

De bedrijfshal bestaat uit twee evenredige ruimtes met ieder een eigen dubbele vouwdeur. Daarnaast zijn er twee kantoorruimtes, een pantry, toilet en een archief/opslagruimte aanwezig. In beide bedrijfsruimtes is minimaal één kraanbaan aanwezig. In totaal zijn er drie kraanbanen aanwezig in de bedrijfshal ieder met een ander draagvermogen (1000 kg, 2000 kg en 3200 kg). De bedrijfshal is gebouwd in 1965 en sindsdien altijd goed onderhouden. Er is bijvoorbeeld LED verlichting aanwezig en de lichtstraten zijn recent vervangen. In de bedrijfsruimtes is een betonvloer en een klinkervloer aanwezig. Het terrein is afsluitbaar middels een toegangspoort.

OPPERVLAKTEN

Bedrijfsruimte:               circa 414 m²

 

VOORZIENINGEN

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:

– gedeeltelijke betonvloer;

– twee dubbele vouwdeuren;

– krachtstroom;

– LED verlichting;

– lichtstraten;

– 3 kraanbanen (1, 2 en 3,2 ton);

– twee kantoorruimtes;

– pantry;

– toilet;

– krachtstroom voorziening;

– afsluitbaar terrein middels een hekwerk;

– zichtlocatie.

 

PARKEREN

Mogelijkheid tot parkeren op afgesloten terrein en gratis parkeren aan openbare weg.

 

HUURPRIJS

€ 2.100,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

HUURPERIODE

1 + 1 jaar

 

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg

 

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

HUURBETALING

De huur dient per kalendermaand vooruit te worden voldaan.

 

VOORBEHOUD EN GUNNING

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. De

vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling

te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg

samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.


Adres:
Jules Verneweg 10b
5015 BL   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 414 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2.100,- per maand